Προαναγγέλλουν θανάτωση ζώων, οι Animal Killers Thrakis!



Αφορμή για την αποστολή της επιστολής, που προαναγγέλλει εγκληματικές πράξεις, αποτέλεσε η πρόσφατη επίθεση σκύλου σε 17χρονη κοπέλα στη Νίψα Αλεξανδρούπολης.


Μία επιστολή που προαναγγέλλει εγκληματικές πράξεις, οι οποίες τιμωρούνται από το Νόμο με χρηματική ποινή ακόμη και με φυλάκιση και φέρει ως αποστολέα της την ομάδα «Animal Killers thrakis», απεστάλη χθες στο «Χ».

Η επιστολή ουσιαστικά προαναγγέλλει τη θανάτωση ζώων στη Θράκη με τρόπους, που διώκονται από το Νόμο και δημοσιεύεται ώστε να λάβουν γνώση όλοι οι ιθύνοντες. Αφορμή για την αποστολή της συγκεκριμένης επιστολής αποτέλεσε η πρόσφατη επίθεση σκύλου σε 17χρονη κοπέλα στη Νίψα Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της στο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα ένας σκύλος, αδέσποτος για κάποιους, οικόσιτος για άλλους, προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο μιας 17χρονης. Ο σκύλος σύμφωνα με μαρτυρίες, πιθανότατα είναι δεσποτικός και βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού της άτυχης κοπέλας από διπλανό σπίτι αφού διέφυγε της προσοχής των ιδιοκτητών του. Η κοπέλα στη θέα του σκυλιού τρόμαξε και προσπάθησε να το αποφύγει όμως το αγριεμένο σκυλί που φαίνεται πως εκπαιδεύτηκε για φύλακας της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα η 17χρονη να μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένη στο πρόσωπο από τα δαγκώματα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Η κοπέλα θα υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση για να αποκατασταθεί το σημείο του προσώπου της, το οποίο δάγκωσε ο σκύλος.

Αυτό το περιστατικό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση και την επιστολή όπου σημειώνονται τα εξής: 

«Το ποτήρι ξεχείλισε. Μία φίλη μας δέχτηκε την επίθεση ενός αδέσποτου σκυλιού και παραμορφώθηκε το πρόσωπό της φρικιαστικά. Που είναι οι λαλίστατες φιλοζωϊκές οργανώσεις. Σιωπή. Για εμάς δεν υπάρχει σιωπή. Αρχίζει τώρα ένας ανελέητος πόλεμος. Δε θα αφήσουμε ζωντανό αδέσποτο σε όλη τη Θράκη. Με οποιοδήποτε κόστος και όσο καιρός και αν χρειαστεί. Τα νιάτα της φίλης μας που καταστράφηκαν είναι η αιτία που μας κάνει να βγούμε σαν «σκυλιά» στους δρόμους. Δηλητήρια, φυτοφάρμακα, καρφίτσες, γυαλιά, ληγμένα φάρμακα, αεροβόλα όπλα, μαχαίρι και οτιδήποτε άλλο βρούμε είναι η φαρέτρα μας. Ο τρόπος εξόντωσης κάθε σκυλιού θα είναι πολλαπλά βάρβαρος από αυτά που έζησε ένα αθώο κορίτσι.

Όλη η Αλεξανδρούπολη όπου έγινε το γεγονός της επίθεσης, όλη η Κομοτηνή και όλη η Ξάνθη είναι μαζί μας. Συμμαθητές και συμφοιτητές δίνουμε ιερό όρκο να γίνουμε φανατικά αντιφιλόζωοι. Δε μας τρομάζει τίποτε. Με απόλυτη μυστικότητα στις κινήσεις μας, με άριστη ομάδα τσιλιαδόρων και με όρκους πίστης στον ιερό αυτό αγώνα για χάρη της φίλης μας, τα αδέσποτα θα είναι παρελθόν.

Καλούμε κάθε πολίτη της Αλεξανδρούπολης κυρίως να σκεφτεί ότι μπορούσε το δικό του παιδί να ήταν στη θέση της φίλης μας. Κάντε λοιπόν κάτι απλό. Βάλτε μία καρφίτσα, βάλτε μερικά ληγμένα χάπια που έχετε σπίτι, ένα μικρό κομμάτι γυαλί σε κάθε τροφή που πετάτε, μόνο έτσι θα βοηθήσετε και εσείς στον πόλεμο εναντίον των ανεύθυνων φιλόζωων που προτιμούν τα ζώα αντί για ανθρώπους. Θα επανέλθουμε… μετράτε λοιπόν από σήμερα κιόλας πτώματα σκυλιών κυρίως, υπάνθρωποι των φιλοζωικών οργανώσεων, χάρισμά σας», καταλήγει η επιστολή.


Να σημειωθεί ότι η θανάτωση των ζώων με φόλες, θεωρείται έγκλημα και τιμωρείται με χρηματική ποινή ακόμη και με φυλάκιση, σύμφωνα με τον Νόμο 3170/2003 και το Νόμο 1197/1981. Το συγκεκριμένο έγκλημα διώκεται αυτεπάγγελτα, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε λάβει γνώση αυτού του εγκλήματος με οποιοδήποτε τρόπο (δηλαδή ως αυτόπτης ή αυτήκοος μάρτυρας) έχει δικαίωμα να το καταγγείλει στις αρμόδιες διωκτικές αρχές.

2 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ.

    ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΠΟΣΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
    ΔΕΝ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΖΩΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΒΙΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩΝΤΑΣ ΑΚΙΝΗΤΟΙ ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΩΠΟΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ.
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΖΩΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλη η αλήθεια για τον ''επιθετικό'' σκύλο που ''κατακρεούργησε'' 17χρονη -> http://dogw0rld.blogspot.gr/2013/03/17_10.html

      Διαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld