Το Ριτσάκι ψάχνει σπίτι


Η Ρίτσα ήρθε στα χέρια μας για λίγο..Ήρθε για στείρωση και έμεινε σε σπίτι φιλοξενίας για 10 περίπου μέρες, για την ανάρρωσή της και για να περιποιηθούμε κι ένα μικρό χτυπηματάκι που είχε.


Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Δε μας έκανε καρδιά να την αφήσουμε πάλι στο δρόμο. Γιατί πώς να αφήσεις πάλι αδέσποτο ένα σκυλί μόλις 9 μηνών κουτάβι, μετα βίας 13.5 κιλών, που δε λέρωσε ποτέ μέσα, που από την αρχή σε κοίταγε στα μάτια φοβισμένη από τις πολλές αλλαγές και σου αφηνόταν ολόκληρη, που όπου και να είσαι στο χώρο, αν δεν κοιμάται ήσυχη στο κρεβατάκι της σε κοιτάει, σε παρακολουθεί και με την πρώτη ευκαιρία σέρνεται κλαψουρίζοντας και χώνει τη μούρη της ανάμεσα στις πατούσες σου και κάθεται εκεί.



Η Ρίτσα πλέον βρίσκεται σε μια εξαιρετική φιλοξενία στην Αθήνα, χάρη στη νέα μας φίλη Μαρία, την οποία ευχαριστούμε πολύ! Η Ρίτσα είναι πλέον 10 μηνών, μόλις 14 κιλά και μάλλον με το ζόρι θα φτάσει τα 15-16. Είναι εμβολιασμένη, υγιής και στειρωμένη. Είναι εξαιρετικά ήσυχη και κοινωνική με άλλα ζώα και ανθρώπους και πολύ χαδιάρα! Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα την κάνει δική του;;
Aρ. microchip: 939000010347536


Tηλ. επικοινωνίας 6980223623 ή στο Φβ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld