Έκοψε τα πίσω πόδια του σκύλου του για να μην πηδάει τον φράχτη του σπιτιού!


Ο Fabio, ένας σκύλος 4 χρονών ράτσας μαλτέζ, λατρεύει να τρέχει και να παίζει. Το απολαμβάνει, παρά τον πόνο που νιώθει.

Η ζωή του δεν ήταν και τόσο ρόδινη.  Πριν περίπου ένα χρόνο ο πρώην ιδιοκτήτης του τον κακοποίησε κόβοντας τα πίσω πόδια του. Με αυτό τον τρόπο προσπάθησε να τον εμποδίσει να πηδάει τον φράχτη του σπιτιού και να βγαίνει έξω.Ο Fabio ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ευτυχώς την φροντίδα του έχει αναλάβει πια το καταφύγιο ζώων Florida Poodle Rescue.


Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, αφού τα κόκαλα των ποδιών του καλύπτονται από το δέρμα, με αποτέλεσμα ο Fabio να πονάει και να τραυματίζεται όταν περπατάει ή στέκεται όρθιος.


Για αυτό, έχει επισκεφθεί ειδικό γιατρό ο οποίος θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Χάρη στα πρόσθετα μέλη που θα χρησιμοποιεί σε λίγο καιρό ο Fabio θα μπορεί να περπατάει πάλι ανέμελος. Και τότε θα μπορεί να αναζητήσει ένα καινούργιο σπίτι που θα τον αγαπάει και θα τον φροντίζει.  1 σχόλιο:

  1. Βρε παιδί μου για σκέψου.Οι άνθρωποι είμαστε στα αλήθεια τρελοί! Αυτός ο τύπος δεν θέλει επίσης να του κόψεις κάτι; Το κεφάλι ας πούμε μιας και σκέφτεται ανόητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld