Όλοι αύριο στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνη για τις έξι ψυχές που ζητάνε δικαίωση


Δημόσιο κάλεσμα απευθύνει το σωματείο ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Αδέσποτα Κατερίνης, σε ένδειξη υποστήριξης των έξι πλασμάτων που χρησιμοποιήθηκαν για κυνομαχίες στην Κατερίνη Πιερίας.


Η ψυχή μας κλαίει για αυτά τα πλάσματα από χθες το βράδυ, πλάσματα που τρέμουν κάτω από το χάδι με την ουρά μαζεμένη στα σκέλια και η μάχη να παραμείνουμε ψύχραιμοι για να βοηθήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε μεγάλη. 

Δείτε και μόνοι σας αυτούς τους «ψυχρούς μαχητές - δολοφόνους» που έλιωσαν στα χέρια μας και του κτηνιάτρου μόλις κατάλαβαν ότι η προηγούμενη ζωή τους είναι ένα κεφάλαιο που θα κλείσει οριστικά αύριο. 

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.. 

12 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. 

ΕΞΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ











3 σχόλια:

  1. πωσ μπορουν και τα κανουν αυτα!δεν εχουν καρδια. αυτα τα σκυλια ζουν ή εχουν πεθανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελπιζω απο αυριο ολα αυτα να ειναι ενα κακο ονειρο για αυτα τα αγγελουδια!!ειναι ντροπη ενασ ''πολιτισμενος'' ανθρωπος να κανει τετοια πραγματα σε πλασματα που μονο αγαπη προστασια και συντροφια εχουν να προσφερουν!!Καλη επιτυχια απο μενα... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! ΜΑ ΤΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΖΩΑ??? ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld