Ασφαλής ο σκύλος που κακοποιήθηκε από ναύτη του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού (Photo)



Χθες δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο οπτικο-ακουστικό υλικό από το 2009, στο οποίο είχε καταγραφεί συνεχής κακοποίηση σκύλου από ναύτη του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Συγκεκριμένα τα βίντεο έδειχναν τον δράστη, ο οποίος ανέβασε τα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, να πετά το άτυχο σκυλάκι από το πλοίο στη θάλασσα, ενώ οι υπόλοιποι ναύτες κατέγραφαν την αποτρόπαια πράξη γελώντας με τα κατορθώματά του.

Το σκυλάκι, όπως μάθαμε από την Μαριάννα Χατζή μέλος της Ζωοφιλικής Ομάδας Εθελοντών Σαλαμίνας, ονομάζεται Διομίδης και είναι πλέον ασφαλής. Τον φροντίζουν οι εργαζόμενοι του πλοίου.
 

Η κακοποίηση δεν συνέβη πάνω στο πλοίο που βρίσκεται τώρα, αλλά σε ένα άλλο ρυμουλκό εκεί κοντά. Προφανώς ο δράστης είχε ανεβάσει τον Διομήδη στο πλοίο που υπηρετούσε τότε, για να διασκεδάσει..

Η Μαριάννα Χατζή, έσπευσε χθες στο Ναύσταθμο και βρήκε τον Διομήδη να κοιμάται πάνω στο πλοίο. Ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τα βίντεο και μίλησε τηλεφωνικώς με τον Κυβερνήτη, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα ψάξει τα αρχεία του πλοίου για το 2009 προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Η φωτογραφία που βλέπετε είναι χθεσινή και δείχνει τον Διομήδη με τον Ανθυπασπιστή που είχε χθες υπηρεσία.




2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία νέα!
    Δυστυχώς, ακόμα και να του ασκηθεί δίωξη, το αδίκημα της ενεργητικής κακοποίησης έχει παραγραφεί. Σύμφωνα με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου 4043/2012 «Μέτρα για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στα καταστήματα κράτησης και άλλες διατάξεις», όσα αδικήματα έχουν προβλεπόμενη ποινή φυλάκισης έως και ένα έτος και έχουν τελεστεί έως 31/12/2011 μπαίνουν στο αρχείο.
    Ευχαριστούμε τα καμάρια μας στα Ανάκτορα του Όθωνα και του Γεωργίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld