21-21 Απριλίου: Πασχαλινό Bazaar από το Φ.Σ. Νίκαιας, τον Φ.&Π. Σύλλογο Περάματος και τα Φαντάσματα ΑσπρόπυργουΉρθε η στιγμή να κάνουμε το 1o μας Πασχαλινό Μπαζάρ!

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κι σε αυτό κοντά μας για να ενημερωθείτε οι "παλιοί" τα νεότερα του σωματείου μας και οι "νεότεροι" να μάθετε τι γίνεται σε αυτό το σωματείο.Θα εχετε την ευκαιρία να κάνετε τις πασχαλινές σας αγορές σε πολύ χαμηλές τιμες. Θα υπάρχουν χειροποίητες λαμπάδες αξίας 5€ η μία για μικρούς και μεγάλους! Ετσι, θα μας στηρίξετε οικονομικά για να συνεχίσουμε ό,τι εχουμε αρχίσει!

Καλεσμένοι μας και συνεπώς παρόντες με δικά τους αντικείμενα προς πώληση θα είναι: ο ΖΩΟΦΙΛΙΚΟΣ Κ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ και τα ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ!

Ημερομηνία: 20 & 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.

Τοποθεσία: Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοΐζος» (Πολυχώρο Μηχανικής Καλλιέργειας) στην Θηβών 245 - Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη) . Βρίσκεται στα όρια της πόλης με την Δημ. Ενότητα Ρέντη και του Δήμου Αιγάλεω.
Παρέχεται και πάρκινγκ.
ΕΥΚΟΛΗ πρόσβαση με τα λεωφορεία: Β18, Γ18, 845, 803, , 703.

Ωράριο λειτουργίας:
Σάββατο ΚΑΙ Κυριακή από τις 11.00 π.μ εως τις 7.00μ.μ.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 5.00μ.μ. θα μπορέσετε να απολαύσετε μια καταπληκτική ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ από τον Μιχάλη- Skia Pu Girna και να πανε τα παιδια σας στην παιδικη χαρα που θα λειτουργεί διπλα απο την αιθουσα!

Τηλ επικοινωνίας: 697 95 22 511 και 697 81 95 389.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld