Σχέδιο μαζικής εξόντωσης ζώων στον Ωρωπό (;)


Μαζική εξόντωση ζώων παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες στην περιοχή του Ωρωπού. Πολλά είναι τα σκυλιά που έχασαν την ζωή τους στην περιοχή της Νέας Πολιτείας καθώς και σε άλλες περιοχές του Ωρωπού.


Ο Δήμος, όπως συμβαίνει συνήθως στην χώρα μας, παραμένει θεατής ή καλύτερα αδιάφορος.

Φιλόζωη που επικοινώνησε μαζί μας γράφει:

 
ΦΟΛΙΑΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΗ ΡΟΥΛΑ!!!! ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ...ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΣΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΖΩΝΤΑΝΗ...ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΛΟΥΡΑΚΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΟΡΕΣΩ..ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ...ΘΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΡΩΝΑ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ....ΘΑ ΤΗΣ ΕΒΡΙΣΚΑ ΜΟΝΙΜΟ ΣΠΙΤΙ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ.....ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟ,ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ,ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.....Ο ΔΗΜΟΣ ΩΡΩΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ!!

ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΦΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΩΠΟΥ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!
 
ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΕΞΩ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΡΟΥΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΦΟΒΙΚΗ,ΕΠΑΘΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΩ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΩ..... ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld