Πρέβεζα: Τρία σκυλιά νεκρά από δηλητήρια




Οι Δολοφόνοι -κίναδοι συνεχίζουν τα εγκλήματά τους σε περιοχές της Πρέβεζας και την Κυριακή 14/3/2013 βρήκαμε άλλα τρία νεκρά σκυλάκια. Ρίχνουν δηλητήρια και σκοτώνουν όπου μπορούν τα άμοιρα τα ζωντανά.



Το θέαμα είναι σοκαριστικό και ζητείται η συνδρομή όλων ώστε να αποκαλυφθούν, να ανακαλυφθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη, τα ανθρωπόμορφα... κτήνη. Την Κυριακή λοιπόν 14 Απρίλη, βρέθηκαν δύο νεκρά σκυλάκια στη ΒΙ.ΠΕ. (βιομηχανική Περιοχή) Πρέβεζας και ένα σκυλάκι νεκρό σε σημείο του αισθητικού δάσους του Μονολιθίου.


Το ένα σκυλάκι ήταν νεκρό στο ύψος που είναι η επιχείρηση του κ. Ζηκίδη και το άλλο στη στροφή, που οδηγεί στην επιχείρηση του κ. Σκληρού. Το τρίτο νεκρό σκυλάκι βρέθηκε, όπως προαναφέραμε στο δάσος του Μονολιθίου. 

Οι δολοφονίες των σκυλιών συνεχίζονται, από όχι απλά από ασυνείδητους, αλλά από ψυχικά διαταραγμένες προσωπικότητες, επιβάλλεται η ενότητα της κοινωνίας μας, για να αντιδράσουμε ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη. 

Δεν πάει άλλο, πέρα από τις φιλότιμες προσπάθειες των φιλοζωικών οργανώσεων κ.α. υπάρχουν αρχές σ' αυτόν τον τόπο, να βάλουν τέλος σ' αυτά τα εγκλήματα;


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld