Λία, η άτυχη γριούλα ζητά την βοήθειά μας


Η ΛΙΑ μια γλυκιά αδέσποτη σκυλίτσα ζει περίπου 10 χρόνια στον δρόμο. Τυχερή μέσα στην ατυχία της, αφού η γειτονιά την έχει αποδεχτεί και κάποιοι την ταΐζουν. Αλλά μέχρι εκεί. Δέκα χρόνια τώρα κανείς δεν σκέφτηκε να ανοίξει την καρδιά και το σπίτι του για να βάλει μέσα αυτή την υπέροχη καλόβολη σκυλίτσα. Αλλά και η Λία ξέρει να ανταποδίδει την φροντίδα των φίλων τους. Όλο χαρές και αγάπες τους κάνει. 





Δυστυχώς, η ΛΙΑ έχει ρήξη χιαστού και στα δύο γόνατα. Ξαφνικά μια ημέρα δεν μπορούσε να κινηθεί και να σταθεί στα πόδια της. Τόσα χρόνια ζει στην υγρασία επιδεινώθηκε η κατάσταση. Συν μια άσχημη βρογχίτιδα που την βασανίζει εδώ και εβδομάδες. Η λύση ήταν μονόδρομος. Η επέμβαση και στα δύο γόνατα πρέπει να γίνει άμεσα. Η πρώτη ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τώρα πρέπει να συνέλθει από την βρογχίτιδα και να αναρρώσει από την επέμβαση του χιαστού. Μετά από 3-4 εβδομάδες θα προγραμματιστεί και το δεύτερο χειρουργείο. Μέχρι τότε έχει βρει φιλοξενία με αμοιβή. 

Όποιος θέλει και όποιος νομίζει, ότι μπορεί να υποστηρίξει το έργο μας και να βοηθήσει να γίνει η ΛΙΑ καλά, να ξεχρεωθεί η πρώτη επέμβαση και να γίνει η δεύτερη, ώστε να σταθεί και πάλι στα πόδια της η ΛΙΑ και να πατάει σταθερά, όποιος θέλει να συνεισφέρει το ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ για να ολοκληρώσουμε το ΜΕΓΙΣΤΟ, ας επικοινωνήσει
στο 6944202625, 6938377757 ή στο facebook με την Τίνα Παπά.


Πανελλήνια Ένωση Φιλόζωων «Ο ΑΡΓΟΣ» 1167/90

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld