Οι εθελοντές κι οι υποστηρικτές του σωματείου «Φίλοι ζώων & ανθρώπων», σας προσκαλούν στο πιο πρωτότυπο market!




Τη Παρασκευή, 26 και το Σάββατο, 27 Απριλίου 2013, στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5 (πρώην Η&Μ), στο κέντρο της Αθήνας (στον ημιώροφο), θα είμαστε μαζί με την ομάδα του Blue Market, που προβάλλει και προωθεί τον κάθε Έλληνα, που ξεχωρίζει με τις καινοτόμες ιδέες του.


Από το πρωί, στις 11.00΄, κι ως τη νύχτα, στις 23.00΄, και τις 2 μέρες, θα έχετε την ευκαιρία να μας γνωρίσετε, να μας ενθαρρύνετε και να προμηθευτείτε πασχαλινά μικροδωράκια.
 
Την Παρασκευή μπορείτε να "πεταχτείτε" μετά από την όποια σας δουλειά, έχει εύκολη πρόσβαση με πολλά μέσα συγκοινωνίας.. Το Σάββατο μπορείτε να συνδυάσετε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης μαζί με ψώνια για βαφτιστήρια ή φίλους.

 
Τί πιο ανθρώπινο αλλά και φιλοζωικό από ένα χειροποίητο δωράκι, που χαρίζει χαμόγελο κι ελπίδα ταυτόχρονα σε άνεργους συνανθρώπους μας κι αδέσποτα ζωάκια ;;

 
Λαμπάδες, κοσμήματα με ζωάκια, μπρελόκ και ταυτότητες για τους "φίλους" σας…., όλα μοναδικά χειροποίητα από «αφανείς» καλλιτέχνες-υποστηρικτές, με σκοπό να ενισχυθούν τα άτομα των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, που φροντίζουν και φιλοξενούν τα αδέσποτα ζωάκια μας…

 
Το επιτοίχιο ημερολόγιο 2013, αφιερωμένο στη μοναδική σχέση ανθρώπου και υιοθετημένου ζώου, καθώς και τα ενημερωτικά μας φυλλάδια, ο κουμπαράς και η διάθεση μας να σας κάνουμε κοινωνούς και συμμέτοχους των προσπαθειών μας…..για ένα ολόκληρο διήμερο θα είναι όλα «εκτεθειμένα» στις καλές σας προθέσεις.

Ας δώσουμε στη δύναμη των πολλών την αξία που της αρμόζει.

Οι «Φίλοι Ζώων & ανθρώπων» σας ευχαριστούν για την όποια ενεργή συμμετοχή σας. Με όποιο τρόπο κι αν διαλέξετε να βρεθείτε στο πλάι μας, θα είναι χαρά και τιμή μας να είμαστε συνοδοιπόροι στο δύσκολο ταξίδι της σωτηρίας συνανθρώπων αλλά κι αδέσποτων τετράποδων ψυχών.

Ραντεβού στην «καρδιά της Αθήνας»!! Ελάτε «με την καρδιά σας»!

 
Σας περιμένουμε

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld