Ανώνυμος δώρισε 20.000 ευρώ σε καταφύγιο ζώων


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι εθελοντές ενός καναδικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων, όταν είδαν μια επιταγή-δωρεά ύψους 20.000 ευρώ!


Σύμφωνα με την εφημερίδα Metro News του Καναδά, ο δωρητής, ο οποίος άφησε το φάκελο με την επιταγή στη Φιλοζωική του Οντάριο, θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
 

Η επιταγή συνοδευόταν από ένα σύντομο μήνυμα που μιλούσε για την ανάγκη αλληλοβοήθειας.
 

Το καταφύγιο ανάρτησε το παρακάτω μήνυμα στην σελίδα του στο Facebook.
 

"Ένας υπέροχος νεαρός ήρθε στο καταφύγιό μας για να κάνει μια δωρεά. Δεν θέλησε να μας πει το όνομά του. Απλώς μας έδωσε το φάκελο και έφυγε. Στο φάκελο υπήρχε ένα σημείωμα που έλεγε: 'Η ζωή είναι πολύ πιο πολύτιμη από ο,τιδήποτε μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα! Αυτό που ζητώ μόνο είναι να βοηθήσετε μια μέρα έναν ξένο, χωρίς να περιμένετε ανταμοιβή'. Στο φάκελο υπήρχε και μια επιταγή ύψους $25,000".
 

Όταν μια γιατρός του καταφυγίου, η Ruby Richards, ρώτησε τον νεαρό άνδρα τί ζητούσε ως αντάλλαγμα, εκείνος της απάντησε: "Δεν θέλω κανείς να μάθει ποιός είμαι, δεν ζητώ αντάλλαγμα, απλώς θέλω να βοηθήσω". 

Να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο καταφύγιο δεν γίνονται ευθανασίες ζώων και ότι η μόνη πηγή χρηματοδότησής του είναι οι δωρεές πολιτών.
 

Όπως δήλωσε η Richards, λόγω έλλειψης χρημάτων είχαν αναγκαστεί να αναβάλλουν κάποιες εγχειρήσεις. Τώρα, με τα χρήματα αυτά, μπόρεσαν να τις κάνουν στην ώρα τους.
 

"Υπήρξαν και στο παρελθόν άνθρωποι που μας είχαν δωρίσει κάποια χρήματα. Ήθελαν όμως απόδειξη ή μας ζητούσαν κάτι ως αντάλλαγμα" δήλωσε ο Richards.
 

Και πρόσθεσε: "Ήταν πραγματική έκπληξη για εμάς να έρθει κάποιος από το πουθενά και να μας κάνει μια μεγάλη δωρεά, χωρίς να ζητήσει τίποτα ως αντάλλαγμα. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο".

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld