Έκανε πρόταση γάμου με τη βοήθεια του σκύλου του!




Γνώρισε την σκυλίτσα του σε ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων, την ερωτεύτηκε παράφορα, την υιοθέτησε και πρόσφατα ζήτησε τη βοήθειά της, προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στην φίλη του...


Ο λόγος για τον μουσικό Sean Stinchcomb από τη Βαλτιμόρη, ο οποίος συνάντησε την Delilah -ράτσας πιτ μπουλ- πριν δύο χρόνια.
 
"Αυτό ίσως φανεί περίεργο, αλλά προσωπικά μεγάλωσα με γάτες" διηγήθηκε πρόσφατα στην Huffington Post.
 

"Απλώς ήθελα να βοηθήσω έναν σκύλο που χρειαζόταν ένα σπίτι, καθώς όλα τα ζωάκια που είχα, ήταν πρώην αδέσποτα που διασώθηκαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο" πρόσθεσε.
 

Ο Stinchcomb γνώρισε την Delilah σε ένα καταφύγιο σκύλων στη Βαλτιμόρη, όταν συνόδευσε την αδελφή του και τον σύζυγό της να διαλέξουν το δικό τους πιτ μπουλ.



Όπως λέει, την "ερωτεύτηκε παράφορα" και την υιοθέτησε λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2010 ως "δώρο προς τον εαυτό του".

Ο Stinchcomb γνώρισε την Jade Schraff -μέσω κοινών φίλων- περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα.
 

"Είναι η καλύτερη μαμά σκύλου που θα μπορούσα να ζητήσω. Η Delilah παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη σχέση μας. Η διασκέδασή μας πλέον δεν περιλαμβάνει βόλτες, παρά μόνο όταν παίζω με το συγκρότημά μου. Τον ελεύθερο χρόνο μας δουλεύουμε εθελοντικά με το φιλοζωικό σωματείο Baltimore Bully Crew ή κάνουμε πράγματα που περιλαμβάνουν και την Delilah".



Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Delilah βοήθησε τον Stinchcomb και την Schraff να παντρευτούν!
 

"Πηγαίναμε να δούμε την μητέρα της Jade την Ημέρα της Μητέρας και της είπα να φύγουμε νωρίτερα, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια στάση στην παραλία" λέει ο Stinchcomb.
 

Ο ίδιος είχε γράψει ένα μικρό σημείωμα, στο οποίο έλεγε: "'Jade, θα παντρευτείς τον μπαμπά μου; Με αγάπη Delilah".
 

Από κάτω υπήρχαν τρεις απαντήσεις: "Ναι", "Όχι" και "Ίσως". Το σημείωμα ήταν μέσα σε ένα κουτάκι κοσμημάτων.

"Η ιδέα ήταν να δώσω το κουτάκι στην Delilah χωρίς να το δει η Jade και η Delilah να το αφήσει στο έδαφος μπροστά της. Δεν έγινε βέβαια ακριβώς έτσι, καθώς η Delilah ήταν τόσο ενθουσιασμένη να τρέχει πάνω-κάτω στην παραλία, ώστε χρειάστηκε να δώσω εγώ το κουτάκι στην Jade. Τότε γονάτισα και της ζήτησα να με παντρευτεί. Ήταν πολύ αστείο".
 

Η Delilah όμως δεν συμμετείχε μόνο στην πρόταση γάμου των "γονιών" της. Το ζεύγος είναι αποφασισμένο να της δώσει ρόλο και στη γαμήλια τελετή.
 

"Η Delilah θα είναι μέρος τόσο των προετοιμασιών του γάμου όσο και μετά από αυτόν. Στις φωτογραφίες του γάμου θα είναι σίγουρα και εκείνη" λέει ο Stinchcomb.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld