Κρήτη: Έπιασαν βοσκό για την εγκληματική παραμέληση των σκύλων τουΜε χειροπέδες κατάληξε χτες ένας βοσκός στο δήμο Φαιστού που συνελήφθη χτες από αστυνομικούς του αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος Μοιρών για τη συστηματική παραμέληση και κακοποίηση των τριών σκυλιών του. 


Τα ζώα είχαν εντοπιστεί αλυσοδεμένα στα βαρέλια χωρίς τροφή, νερό και περίθαλψη και σε βάρος του βοσκού σχηματίστηκε δικογραφία ενώ ο ίδιος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. 

Τα δύο σκυλιά ζούσαν σαν σκιάχτρα πάνω στον δρόμοπου ενώνει τον οικισμό Τσιγκούνα με το χωριό Αντισκάρι. Το τρίτο σκυλί είναι δεμένο στον οικισμό Τσιγκούνα πάνω στο δρόμο που πάει προς την παραλία Λιμανάκι. Εκεί τα εντόπισε μια κάτοικος γυναίκα η οποία και απευθύνθηκε στη Μ.Κ.Ο. Ζωφόρο ώστε τα ζώα να σωθούν και ο ιδιοκτήτης τους να τιμωρηθεί. 

Αν το δικαστήριο ζητήσει την αφαίρεση τους θα τα αναλάβει η Μ.Κ.Ο. Ζωφόρος. Εντούτοις ο ιδιοκτήτης τους ενημερώθηκε ότι αν τα εξαφανίσει, μόλις βγει από το κρατητήριο, θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του και θα διωχθεί ποινικά και γι' αυτό.


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld