Συναγερμός στη Λευκωσία: Φονιάς σκόρπισε λουκάνικα με λανέιτ - Θρηνούν οι ιδιοκτήτες σκύλων

Φώτο Αρχείου

ΣΟΚ και ρίγος προκαλεί η κίνηση ενός ψυχρού εκτελεστή στη Λευκωσία ο οποίος άφησε κρέας και λουκάνικα με λανέιτ σκοτώνοντας ήδη δύο σκυλιά.



Η όλη εγκληματική πράξη έγινε στην περιοχή της Δασούπολης και ήδη δύο ιδιοκτήτες θρηνούν τις απώλειες των σκυλιών τους. Από χθες το βράδυ σήμανε συναγερμός στην περιοχή της Δασούπολης, κοντά στο Αρεταίειο ενώ δεκάδες κύπριοι ιδιοκτήτες σκύλων έτρεχαν βραδιάτικα στο κτηνίατρο προκειμένου να σώσουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια. 

Η πράξη αυτή είναι πέρα για πέρα εγκληματική και ήδη εξαγριώθηκαν πολλές φιλοζωικές οργανώσεις. Κάποιοι μιλούν για ψυχρούς εκτελεστές αφού ακόμα και ένα παιδί θα μπορούσε να είχε αγγίξει το κρέας αυτό και μετά να βάλει τα χέρια στο στόμα. Η κίνηση αυτή πρέπει να καταδικαστεί και επιτέλους ας αναλάβει τις ευθύνες του το κράτος και η αστυνομία. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πληρώνει Δήμους για να κατέχει τους πιστούς τετράποδους φίλους και κάποιοι ψευτομάγκες να τα σκοτώνουν εν ψυχρώ.
 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κύριο Αντώνη, κάτοικος της περιοχής δηλώνει φανερά ενοχλημένος για το συμβάν λέγοντας χαρακτηριστικά 

" Το τραγικό συμβάν έγινε στην Αλέκου Κωνσταντίνου, παράλληλη της Ανδρέα Αβρααμίδη στην Δασούπολη... Είναι εγκληματίες, δολοφόνοι... Σκότωσαν ήδη ένα σκύλο και παραλίγο να χάσω το δικό μου. Η εικόνα να βλέπεις το σκυλί σου να σπαρταράει ακόμα δεν έχει φύγει από το μυαλό μου. Εαν δεν έτρεχα αμέσως στο κτηνίατρο ίσως έχανα και το δικό μου το σκυλί... Θα μάθω όμως ποιος το έκανε και θα τον κάνω να φύγει νύχτα από την περιοχή. Αν δεν αναλάβει η αστυνομία δράση θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας..''


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld