Φώτο ντοκουμέντο: Κυνηγός βασανίζει τον σκύλο του και καμαρώνει!


 

Τη φωτογραφία ενός άνδρα κυνηγού δημοσίευσε η ιστοσελίδα kynoclub.gr


Η σελίδα KYNO-CLUB γράφει:


Αυτός ο τύπος αποκλείεται να είναι κυνηγός. Είναι από τα Γιάννενα και έχει αναρτήσει στο χρονολόγιο του στο facebook αυτη την άθλια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται να καμαρώνει βασανίζοντας το δύστυχο ζώο. Ο Κυνηγετικός και ο Κυνοφιλικός Ομιλος Ιωαννίνων πρέπει να πάνε άμεσα στον Εισαγγελέα….

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ιωαννίνων λέει για την φωτογραφία

Γνωρίζουμε στα μέλη μας ότι είμαστε ενήμεροι για τη φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του KYNO-CLUB στην οποία δείχνει ασυνείδητο κυνηγό να βασανίζει κυνηγετικό σκυλί. Ερευνούμε με τις αρμόδιες υπηρεσίες το θέμα και εάν αληθεύει το γεγονός ο εν λόγω «κυνηγός» θα υποστεί τις συνέπειες που προβλέπουν οι γραπτοί νόμοι της πολιτείας και οι άγραφοι που διέπουν τις σχέσεις της κυνηγετικής οικογένειας.

Εάν έχει γίνει μοντάζ η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα βρει τους συκοφάντες και θα τους οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Ο Πρόεδρος του Κ.Σ.Ι.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΥΤΡΑΣ

Το κυνήγι για μας, ισοδυναμεί με δολοφονίες. Το ίδιο ενάντια μας βρίσκει και κάθε μορφή εκμετάλλευσης και κακοποίησης τους από τον άνθρωπο.

Σε πολλές ανθρώπινες δραστηριότητες, τα ζώα υπάρχουν ως "ζωντανά εργαλεία". Και σε αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις, έχουν την ίδια αντιμετώπιση.  Αν "χαλάσει" το πετάω, κτλ.

Όσον αφορά τη φωτογραφία ο καθένας μας, ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. 



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld