Η ανάπηρη κοπέλα που αποφοίτησε μαζί με τον σκύλο της



Μεγάλο θαυμασμό προκάλεσε μια ανάπηρη νεαρή κοπέλα και ο σκύλος-βοηθός της, όταν παρευρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησής της φορώντας και οι δύο ρόμπες αποφοίτων.

Η φωτογραφία, που απεικονίζει τη νεαρή κοπέλα με τον σκύλο της να είναι ντυμένοι ακριβώς το ίδιο, τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια τελετής της αποφοίτησης, στο Κολέγιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Illinois, των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Το κορίτσι και ο σκύλος έλαβαν το δυνατότερο χειροκρότημα μέσα στην αίθουσα, κάτι πραγματικά αξιολάτρευτο», σύμφωνα με χρήστες της ιστοσελίδας Reddit.

Και η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε φωτογραφία μαζί με το σκύλο της, λέγοντας: «Αυτός είναι ο σκύλος-βοηθός μου, ο ήρωας, μετά την αποφοίτησή μας από το Πανεπιστήμιο. Ο Hero αντιλαμβάνεται πάνω από 40 εντολές. Μου ανοίγει την πόρτα, φέρνει τα πράγματά μου, ανάβει τα φώτα και φυσικά με βοηθά να καθίσω στην αναπηρική μου καρέκλα. Χωρίς αυτόν δεν θα μπορούσα να φοιτήσω στο κολέγιο».

Ο σκύλος της κοπέλας είχε αντιμετώπιση... διασημότητας κατά την τελετή, αφού όλοι ήθελαν να τον πλησιάσουν και να παίξουν μαζί του.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld