Πρέβεζα: Οδηγός ΙΧ έσερνε σκυλάκι για 100 μέτρα



Ένα θλιβερό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι. Αυτοκίνητο έσερνε σκυλάκι για 100 μέτρα περίπου, από το ύψος λίγο πιο κάτω της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέχρι το ταχυδρομείο.


Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα για τον συγκεκριμένο δρόμο και χτύπησε και ένα δεύτερο σκυλάκι το οποίο έφυγε τρέχοντας.
 

Το σκυλάκι που είναι βαριά τραυματισμένο έχοντας υποστεί κάταγμα στο δεξί χέρι και αφού σερνόταν κάτω από το αμάξι και τα ουρλιαχτά του ακούγονταν μέχρι το λιμάνι που μόνο ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν μπόρεσε να ακούσει όπως φέρεται να είπε στη Λιμενική Αρχή που μετέβη για να δώσει κατάθεση.


Στο σημείο έσπευσε η κ. Πέλλα Καλογήρου μέλος της Παρέμβασης για τα ζώα προκειμένου το σκυλάκι να βγει κάτω από ένα δεύτερο αμάξι που είχε κρυφτεί.
 

Έπειτα από πολύ ώρα και με την βοήθεια της κ. Καλογήρου το σκυλάκι βγήκε από το αμάξι που είχε κρυφτεί και έτρεξε προς το λιμάνι όπου εκεί χώθηκε μέσα σε ένα κοντέινερ. Ενυπωσιακό είναι το γεγονός η συμπαράσταη των υπολοίπων σκυλιών κάνοντας του παρέα και μην φεύγοντας από κοντά του.
 

Ταυτόχρονα είχε ειδοποιηθεί και ο Κτηνίατρος κ. Καραμανίδης που έπειτα από δύο χαλαρωτικές ενέσεις και μιάμιση και πλέον ώρα κατάφερε με την κ. Καλογήρου να τον πάρουν και να τον μεταφέρουν στο κτηνιατρείο του, για τις απαραίτητες εξετάσεις. 


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld