16 μήνες φυλάκιση για την 44χρονη και 7 για τον 71χρονο συνεργό της!




Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της 44χρονης που κατηγορείται για τη μυστηριώδη εξαφάνιση περισσότερων από 170 σκύλων, τα οποία υιοθετούσε από φιλοζωικά σωματεία και εθελοντές και έκτοτε έχουν χαθεί τα ίχνη τους (διαβάστε εδώ).


Ουσιαστικά η δίκη αφορούσε μόνο 3 κουτάβια, 2 που είχαν δοθεί από τη Σαλαμίνα και το κουτάβι-δόλωμα που πήγε να παραδώσει η κυρία Μάρθα Πουλτίδου για να συλληφθεί η εικονιζόμενη. 

Οι ποινές που επιβλήθησαν είναι 16 μήνες φυλάκισης για εκείνη και 7 μήνες για τον 71χρονο συνεργό της, ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΕΣ. Φυσικά έχει το διακίωμα να κάνει έφεση στην απόφαση αυτή.
 

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε πως τα σκυλιά τα έπαιρνε για παρέα... Μετά την απόφαση λοιπον του δικαστηρίου, ο δικαστής τής συνέστησε να μείνει μακριά από ζώα και να ψάξει αλλού για παρέα!
 

Όσον αφορά στην κατάληξη που είχαν τα 2 κουταβάκια από τη Σαλαμίνα, η 44χρονη ισχυρίστηκε ότι το ένα το έδωσε σε μία άγνωστη κυρία που συνάντησε στη βόλτα ενώ το άλλο πέθανε μέσα στο αμάξι που το είχαν αφήσει με το σύντροφό της ενώ εκείνοι έτρωγαν σε ταβέρνα. Όταν το βρήκαν νεκρό, δεν ήξεραν ούτε από τί πέθανε ούτε τί να κάνουν, οπότε το άφησαν απλά κάτω από ένα δέντρο σε ένα πάρκο.... 

Τα σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας...



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld