Πύργος: Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του από φόλα - 500 ευρώ αμοιβή για να βρεθεί ο δράστης



Ανεξέλεγκτο τείνει να γίνει πλέον, στον Πύργο και την Ηλεία γενικότερα, το φαινόμενο εξόντωσης σκύλων με την «μέθοδο της φόλας»!

Ένα νέο περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Πύργο συγκλονίζει τους φιλόζωους και προβληματίζει τους έχοντες... μυαλό μέσα στο κεφάλι τους.


Κι αυτό το λέμε γιατί οι δράστες είναι σίγουρο ότι δεν διαθέτουν μυαλό προβαίνοντας σε τέτοιου είδους καταδικαστέες -και από το νόμο- πράξεις.

Συμφωνά με πληροφορίες του Patrisnews.com το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή της Δεξαμενης έγινε σκυλοκαβγάς από τα αδέσποτα που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή. Περίπου στις 2.30 τα μεσάνυχτα ξεκίνησε και καβγάς μεταξύ γειτόνων οι οποίοι διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους... οι μέν και οι δε ήταν αυτοί που ταΐζουν τα αδέσποτα μαζί με αυτούς που δεν τα ταΐζουν. Αιτία του διαπληκτισμού ήταν το γεγονός ότι οι δε κατηγορούσαν τους μεν πως ταΐζοντας τα αδέσποτα τα ωθούν να τριγυρίζουν στην ευρύτερη περιοχή της Δεξαμενής κάτι που δημιουργεί πρόβλημα...

Λίγο αργότερα στο σημείο βρέθηκε και η Αστυνομία και η διαμάχη έλαβε τέλος.
Το πρωί της Πέμπτης στην Μαρμαρένια βρύση φιλόζωος αντίκρισε τον σκύλο του να ξεψυχά μπροστά στα μάτια του -έχοντας πέσει θύμα φόλας- ενώ την θλιβερή εικόνα αντίκρισαν το μεσημέρι της Πέμπτης και μαθητές σχολείων που επέστρεφαν σπίτια τους. (O άτυχος σκύλος διακρίνεται στη φωτο)

Μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Πύργου κάνουν λόγο για τηλεφωνήματα που δέχονταν από πολίτες της περιοχής το τελευταίο διάστημα για να περισυλλέξουν τα αδέσποτα... κάτι που πλέον δεν μπορεί να γίνει αφού ο σύλλογος δεν έχει την ευχέρεια αλλά ούτε την δικαιοδοσία να το κάνει! Ο σύλλογος πάντως με απόφαση του επικήρυξε τους δράστες που τοποθέτησαν την φόλα με 500 ευρώ ζητώντας από όποιον γνωρίζει κάτι σχετικό με το περιστατικό να το γνωστοποιήσει!
 

1 σχόλιο:

  1. Αυτός ο σκύλος έχει τυμπανισμό λόγω σήψης και σίγουρα δεν έχει πεθάνει μόλις. Οι φόλες είναι ένα άσχημο πράγμα και πρέπει να προσπαθήσουμε να το σταματήσουμε αλλά μην ανεβάζετε τέτοιες ανακρίβειες! Αυτο δεν είναι πτώμα ζώου που έχει μόλις πεθάνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld