Καταγγέλει υπάλληλο του Δήμου ότι πυροβόλησε αδέσποτα και δεσποζόμενα σκυλιά (ΒΙΝΤΕΟ)


Απίστευτη πρόκληση και εικόνες ντροπής στο Ψευδά. Κτηνωδία μυστήριο με θύματα πέντε, προς το παρόν, σκύλους, καταγγέλλει ιδιοκτήτης φάρμας, που φωτογραφίζει μάλιστα το κοινοτικό συμβούλιο του χωριού, ως δράστες.



Σύμφωνα με τη μαρτυρία ιδιοκτήτη της φάρμας, τα 2-3 λυκόσκυλα τα οποία αγόρασε για να προστατεύσει τα ζώα του από τις αλεπούδες, πυροβολήθηκαν από υπάλληλο του Δήμου.

Κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν όταν στο χώρο μαζεύτηκαν και αρκετά αδέσπωτα, με αποτέλεσμα το κοινοτικό συμβούλιο να αποφασίσει σε συνεδρία του να κάνει τον μπογιά

Εκτός από τα αδέσποτα, έπιασαν και τους δικούς μου σκύλους, καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης της κτηνοτροφικής μονάδας, που τελικά ανακάλυψε ότι αντι να οδηγηθούν σε καταφύγιο ζώων, δολοφονήθηκαν και πετάχθηκαν σε χωματερή.

«Εμείς σαν κοινωτικό συμβούλιο δεν έχουμε καμία ευθύνη με την υπόθεση αυτή. Η αστυνομία σήμερα μαζί με τις κτηνιατρικές υπηρεσίες του περιφερειακού σταθμού Νήσου επισκεύθηκε τον τόπο και είδε τους σκύλους και αποφάνθηκε ότι είναι λιωμένοι οι σκύλοι, δεν είναι 2-3 ημερών.

Στα περίεργα καταγράφεται το ότι ο υπάλληλος του κοινοτικού συμβουλίου που παρέλαβε αρχικά τους σκύλους, υποστήριξε ότι τους εγκατέλειψε στην Αθηένου, τους αναγνώρισε όμως στη χωματερή, ενώπιον άλλου εκπροσώπου του κοινοτικού συμβουλίου. 


Τη θέση του κοινοτάρχη για το χρόνο της δολοφονίας δεν συμμερίζονται οι κτηνιατρικές υπηρεσίες που δήλωσαν στο Σίγμα, ότι δεν μπορεί να εξαχθεί συμπέρασμα για χρόνο και αιτία θανάτου, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Δείτε το βίντεο




0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld