Φαίδρα, μια υπέροχη κοκονίτσα αναζητά άνθρωπο με αγάπη


Η μικρη Φαιδρα ειναι ενα υπεροχο μελι πλασματακι μολις 6 κιλα. Ειναι μια κοκονιτσα 2 ετών, υγιεστατη που ηρθε απο επαρχια -χωρις να εχει περασει καλα εκει - με την ελπιδα να βρει ενα καλο σπιτι εδω, κοντα μας. Εχει περασει πολυ δυσκολα, για αυτο τωρα θελει εναν ανθρωπο που θα της δωσει πολλη αγαπη! 

Δεν ξερει απο αγκαλιες, αφου δεν την πηρε ποτε κανενας στην αγκαλια του!Ειναι ησυχη, δεν κανει ζημιες, δεν πειραζει τιποτα μεσα στο σπιτι ..Μονο σε κοιταει και γελαει για να της δωσεις κατι, μια λιχουδια, ενα χαδι. Διψαει για χαδια και γυριζει αναποδα να την χαιδεψεις! Με πολυ λιγα ειναι ευχαριστημενη αλλα εμεις θελουμε τα πολλα και τα πρεποντα για αυτο το κοριτσακι!  
To Φαιδρακι φοβαται, ειναι φοβικουλα οταν ακουσει εναν δυνατο θορυβο, δει αλλα σκυλια στον δρομο που παμε βολτα, τιναζεται, θελει να φυγει,να τρεξει. Ποιος ξερει τι περασε αυτο το κοριτσακι..Για αυτο θελουμε εμπειρο κηδεμονα ευαισθητο ανθρωπο, να εχει υπομονη, για να ξανακερδισει την εμπιστοσυνη της στους ανθρωπους. H Αγαπη ειναι το κλειδι! Θα δοθει εντος Αττικης, με συμβολαιο υιοθεσιας. Αρ.Τσιπ: 941000015061718
Πληροφ. 6984727488 ή στο Φβ.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld