Κτηνωδία με θύματα σκύλους και γάτες στην Λέμπα της Πάφο


Καταγγελίες που έφθασαν στην ιστοσελίδα PafosPress αναφέρουν ότι στην Κοινότητα Λέμπας τις τελευταίες μέρες, βρήκαν φρικτό θάνατο από δηλητήριο, πολλοί γάτοι και σκύλοι ενώ πολλά ζώα που δηλητηριάστηκαν παλεύουν για να ζήσουν.


Δολώματα με δηλητήριο βρέθηκαν επίσης και σε πάρκα της περιοχής όπου καθημερινά το διασχίζουν μαθητές για να πάνε στο σχολείο, ενώ το απόγευμα χρησιμοποιείται από παιδιά ως παιδότοπος.

Τις καταγγελίες για την μαζική δολοφονία των ζώων επιβεβαίωσε o κοινοτάρχης της Λέμπας Θουκιδίδης Χρυσοστόμου.

Συγκεκριμένα ο κ. Χρυσοστόμου, είπε ότι πριν δύο μέρες περίπου το κοινοτικό συμβούλιο εντόπισε πεθαμένα τρία σκυλιά και πέραν των δεκαπέντε γάτων. Ο κοινοτάρχης της Λέμπας ανέφερε ότι το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η οποία το διερευνά. Η Αστυνομία από την πλευρά της τονίζει ότι συνεχίζονται οι έρευνες χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν προκύψει στοιχεία για το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή τη κτηνωδία.

«Καταδικάζουμε το γεγονός» τόνισε ο Θουκιδίδης Χρυσοστόμου «και παρακαλούμε όποιον γνωρίζει ότιδήποτε για το συμβάν να επικοινωνήσει είτε με το κοινοτικό Συμβούλιο Λέμπας είτε με την Αστυνομία Πάφου«.
 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld