Κιλκίς: Δολοφονούν δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα


Το τελευταίο διάστημα ασυνείδητοι έχουν βαλθεί να εξοντώσουν αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα στο Κιλκίς.


Την Κυριακή το απόγευμα ο μαύρος σκύλος που βλέπετε στην φωτογραφία, βρέθηκε πεσμένος στο παρκάκι κοντά στην Αστυνομία Κιλκίς με σπασμούς. Σπαρταρούσε από το μεσημέρι και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τον βοηθήσει. Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς ειδοποιήθηκαν από την αστυνομία και έσπευσαν στο σημείο για να του χορηγήσουν ατροπίνη, αφού ο κτηνίατρος απουσίαζε. Ο σκύλος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ακόμα.Χθες, ημέρα Δευτέρα, ένα δεσποζόμενο σκυλάκι έχασε την ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά κατά την διάρκεια της καθημερινής του βόλτας, στον δρόμο του ΟΑΕΔ Κιλκίς.
Σήμερα το μεσημέρι, δηλητηριάστηκε ένα ακόμα δεσποζόμενο σκυλί στην ίδια περιοχή. Παρότι του χορηγήθηκε ατροπίνη από μέλη του συλλόγου, κατά την διάρκεια της μεταφοράς του στον κτηνίατρο, το ζώο κατέληξε. 

Δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα βρίσκουν καθημερινά τραγικό θάνατο, σε μια πόλη που έχει γίνει εφιάλτης για αυτά. 

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς επισημαίνει την προσοχή των ιδιοκτητών, καταδικάζει το γεγονός και καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τον δράστη να επικοινωνήσει μαζί τους.

''Έχετε τα μάτια σας 14,όταν βγάζετε τον σκύλο σας βόλτα στο Κιλκίς και ιδίως στην περιοχή του ΟΑΕΔ!!!Μέχρι στιγμής έχουμε θύματα 2 οικόσιτα σκυλάκια,τα οποία δυστυχώς πέθαναν και έναν αδεσποτάκο,ο οποίος ζει αλλά η κατάσταση του είναι κρίσιμη...Τα δηλητήρια είναι σαν άσπρα μπαλάκια και τα ζώα τα τρώνε,γιατί είναι τυλιγμένα με λίπος...Αν φάει το ζώο σας πάρτε αμέσως τον κτηνίατρο!!!Αν δεν βρείτε κτηνίατρο,καλέστε στα τηλ 6998 439 405,6987 109 016,6984 896 840,6982 512 755 και 6982 783 371.Το ίδιο ισχύει αν δείτε κάποιο αδέσποτο σε κατάσταση φόλας δλδ τρέμουλο,σπασμούς,εμετός,σιελόρροια.Αν πάλι δείτε ύποπτες κινήσεις από κάποια άτομα,καλέστε απευθείας το 100!!!Είναι ενημερωμένοι και ήδη κάνουν περιπολίες.Προσοχή και στα παιδιά σας,αφού φόλες,ρίξανε και σε παρκάκι,όπου κάλλιστα μπορεί να πάει να παίξει ένα παιδί και να την βάλει στο στόμα του.''

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld