Το τελευταίο ταξίδι του Kaiser


Kaiser, ένας αστυνομικός σκύλος Κ-9 στη Μασαχουσέτη, κατευθύνεται προς το τελευταίο του ταξίδι με τη βοήθεια του συνάδελφου και αφεντικού του, Jamie Lebretton.



Ο γενναίος σκύλος έπειτα από 1213 ωρών σκληρής υπηρεσίας κατά του εγκλήματος, αποφασίστηκε να οδηγηθεί σε ευθανασία γιατί έπασχε από μια νεφρική νόσο.

Ο Kaiser υπηρέτησε από το 2011, όταν μια οικογένεια προσφέρθηκε να τον δωρίσει στο αστυνομικό τμήμα του Plymouth, στην ηλικία των 5 μηνών.

Τη δύσκολη απόφαση της ευθανασίας την έλαβε το αφεντικό του Jamie Lebretton, έπειτα από τη διάγνωση ότι ο Kaiser πάσχει από μια νεφρική νόσο που θα τον οδηγούσε σε βασανιστικό θάνατο.

Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του προς την τελευταία του κατοικία τουλάχιστον 15 αστυνομικοί τον χαιρέτησαν ντυμένοι με την επίσημη ενδυμασία της υπηρεσίας.





Μετά την τελετή ο Lebretton ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους του για τη συμπαράσταση, λέγοντας ότι ποτέ στη ζωή του δεν ένιωσε τόσο υπερήφανος και ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο αποχαιρετισμό για το φίλο του.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Lebretton αναφέρει ότι ο Kaiser του έμαθε πολλά για τον εαυτό του και το επάγγελμά του, απ’ ότι θα μπορούσε να διδάξει ο ίδιος σε εκείνον. Στα τελευταία του λόγια γράφει «Μέχρι να συναντηθούμε ξανά Kai.

Σ΄αγαπάω και μου λείπεις καθημερινά.» 


RIP Kaiser


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld