Μορφέας & Μορένο: Δυο τρελοκούταβα ψάχνουν μόνιμη αγκαλιά




Δύο τρελοκούταβα αναζητούν σπιτάκι! Η ιστορία τους λίγο πολύ η γνωστή... Βρέθηκαν τέλη Μαίου εγκαταλελειμμένα σε χορτάρια στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ακόμη ούτε τα ματάκια τους είχαν ανοίξει. 


Με πολύ κόπο και παρά τις απαιτήσεις των ημερών λόγω εξεταστικής, φοιτήτριες κατόρθωσαν να τα κρατήσουν στη ζωή και να είμαστε τώρα στη θέση να σας παρουσιάζουμε αυτές τις υπέροχες χνουδομπαλίτσες! Δυστυχώς ήδη έχουν αλλάξει πολλά χεριά και η κατάσταση δυσκολεύει.


Μοιάζουν με ημίαιμα τσοπανάκια αλλά δεν ξέρουμε με σιγουριά μιας και δεν γνωρίζουμε καν τη μανούλα. Είναι σχεδόν 1 μηνός και 1,5-2 κιλάκια. Υπολογίζουμε οτι θα γίνουν γύρω στα 20 αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Είναι πολύ παιχνιδιάρικα και με προσωπικότητες που σιγα-σιγά ξετυλίγονται καθώς μεγαλώνουν και ανακαλύπτουν τον κόσμο!

Βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη αλλά πολύ ευκόλα μπορούν να μεταβούν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος. Παρακαλούμε μόνο υπεύθυνες προτάσεις και πάντα με γνώμονα τις ανάγκες που έχει ένα κουτάβι. Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας και όλα όσα προβλέπει ο νόμος 4039/2012.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:


- 6975622507
- artemikoum@yahoo.gr
- Facebook


ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Αρ. Πρωτοδικειου 2096/2012

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld