Κατερίνη: Η πυροσβεστική υπηρεσία και δύο φιλόζωοι πολίτες διέσωσαν κουτάβι εγκλωβισμένο σε βάλτο
Η πυροσβεστική υπηρεσία Κατερίνης σε συνεργασία με δύο φιλόζωους, έδειξε την ευαισθησία της διασώζοντας ένα μικρό κουτάβι που κάποιος ασυνείδητος πέταξε σε δύσβατη περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής.


Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει ο J. N. Sr. στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ακούγοντας το κουτάβι να κλαίει για 48 ολόκληρες ώρες, αποφάσισε να πάει να ψάξει την περιοχή ώστε να εντοπίσει από που προέρχεται το κλάμα. 


Ανιχνεύοντας στην περιοχή μαζί με τον πατέρα του, άκουγε το κουτάβι να κλαίει μέσα από  ένα βάλτο. Προσπάθησε να πλησιάσει αλλά η περιοχή είναι δύσβατη. Έτσι ενημέρωσε αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία Κατερίνης η οποία μέσα σε 10 λεπτά ανταποκρίθηκε στην έκκληση βοήθειας.

Έπειτα από πολύ ώρα άνοιξαν δρομάκια μέσα σε βάθος 100 μέτρων περίπου, μέσα στις καλαμιές όπου υπάρχουν φίδια και αγκάθια. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης το κλάμα του κουταβιού καθοδηγούσε τους πυροσβέστες. Το κουτάβι τελικά διασώθηκε έπειτα από μια πολύωρη επιχείρηση και είναι πλέον ασφαλής και έτοιμο για υιοθεσία.

Συγχαρητήρια στον J. N. Sr., τον πατέρα του καθώς και τους πυροσβέστες που έσωσαν το κουτάβι από βέβαιο θάνατο. Ακόμα ένα περιστατικό που αποδεικνύει ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι...3 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια πραγματικα ειστε εξαιρετικοι ευτυχως που στις μερες μας υπαρχει ακομα Ανθρωπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld