Πέραμα: Συνέλαβαν το κτήνος που σκοτώνει συνεχώς κουτάβια με λοστό

 

Ο Α.Μ. κάτοικος Περάματος, οδός Κύπρου, κακοποιεί και έχει σκοτώσει σκυλιά με λοστό στο παρελθόν. Πριν 1.5 μήνα σκότωσε ένα κουταβάκι με τον ίδιον τρόπο. Επειδή δεν βρέθηκε το πτώμα και δεν υπήρχαν μάρτυρες, δεν έγινε μήνυση.


Χθες τον είδαν να χτυπάει πάλι ένα κουταβάκι με λοστό. Ειδοποιήθηκε η Ελένη Σακαρέλη του σωματείου ''Αδέσποτη Ελπίδα'', έγινε μήνυση και κατέθεσαν εναντίον του και δύο μάρτυρες. Ο δράστης συνελήφθη το βράδυ, ώρα 10.30.

Σήμερα το μεσημέρι, ώρα 13.00, τον μετέφεραν στον εισαγγελέα στα Δικαστήρια του Πειραιά. Όσοι επιθυμείτε να μεταβείτε εκεί για υποστήριξη η διεύθυνση είναι Φίλωνος και Σκουζέ στον 2ο όροφο.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.



Τελευταία Ενημέρωση:

H δίκη αναβλήθηκε για τις 10/9, ώρα 14.00.



8 σχόλια:

  1. Σπάστε του τα χέρια με λοστό και κόφ'τε τα μετά με αλυσοπρίονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαράδεκτο το σχολιό σου.
      Ναι στα ζωάκια - όχι στους ψυχωτικούς φιλοζωους

      Διαγραφή
  2. Απαράδεκτο είναι το δικό σου σχόλιο....Καλύτερα να είσαι ψυχωτικός φιλόζωος παρα ΚΤΗΝΟΣ...Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να αφαιρέσει τη ζωή ενός ζώου..Αν θέλεις μάγκα να δείξεις τη μαγκιά σου βάλτα με κάποιον στα μέτρα σου..Όχι με αθώα πλάσματα, παλιό καθίκι...Όχι να σου σπάσουν τα χέρια,άλλα αυτο που έκανες να σου το ανταποδώσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ζητούμενο δεν είναι να εξομοιωθούμε με τα κτήνη... είναι να τα αποτρέψουμε από το να δραστηριοποιούνται στα ανυπεράσπιστα πλάσματα (παιδιά, ζώα, άτομα με νοητική στέρηση κλπ.). Το να τους "πριονίζουμε" μπορεί να ικανοποιεί την αγανάκτηση και την αηδία μας γιά τις πράξεις τους, αλλά μεταλλάσσει κι εμας τους ίδιους σε θηρία. Αντ' αυτού μιά μακροχρόνια ποινή φυλάκισης ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ γιά αρχή, θα απέτρεπε πολλούς από το να τολμούν να βγάλουν τα απωθημένα τους... στα αδύναμα πλάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτα με την ζηνοβια.

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα,δεν λέω το αντίθετο..Αν ηταν έτσι δεν θα είχαμε τόσα θύματα...

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σπάσιμο τα χέρια και τα αρχιδια που δε διαθέτει με λοστό.Και μετά πεταμα σε δημόσια θέα μέχρι να ψορολογήσει. Να δούμε το ξανακάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld