25/9: Ημερίδα ενημέρωσης και συναυλία για τα αδέσποτα του Ηρακλείου Κρήτης


Η Ζωόφιλη Δράση με ιδιαίτερη χαρά συγχαίρει τη πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου. Στα πλαίσια ευαισθητοποιήσεις και ενημέρωσης των πολιτών, σε συνεργασία με την SaptHellas (Δράση για τα Αδέσποτα-Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδας), διοργανώνει ημερίδα για να ενημερώσει σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο τα παιδιά - και αυριανούς πολίτες του Ηρακλείου - για την σωστή συμπεριφορά προς τους σκύλους (αδέσποτους ή δεσποζόμενους) και να τα ευαισθητοποιήσει σε σχέση με το πολύ καίριο θέμα των αδέσποτων σκύλων. 





Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα παρουσίασης των εκπαιδευμένων σκύλων με τους εθελοντές και θα ανακαλύψουν μαζί τρόπους επικοινωνίας, σεβασμού και αγάπης προς τα ζώα. Παράλληλα θα υπάρξει σεμινάριο συμπεριφοράς για τους γονείς !

Μετά την εκδήλωση στον θεατρικό σταθμό, σας περιμένουμε για ένα ποτηράκι ρακί στο κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης, παρέα με πλήθος καλλιτεχνικών σχημάτων που θα σας ενθουσιάσουν με τα τραγούδια τους.


 Tα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στο πρόγραμμα αντιμετώπισης του θέματος των αδεσπότων της πόλης μας. Η είσοδος θα είναι 5 ευρώ. 


Να είστε όλοι εκεί! για τα ζώα δεν περισσεύει κανένας…

Τετάρτη 25/9 ώρα 6.00 μ.μ.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld