Καλάβρυτα: Οι πολίτες κατήγγειλαν τις δηλητηριάσεις αδέσποτων στην Εισαγγελία




Τις τελευταίες μέρες δυστυχώς παρατηρήθηκε η έντονη δράση ασυνείδητων που με βάναυσο τρόπο (φόλες) εξοντώνουν αδέσποτα σκυλιά στην πόλη των Καλαβρύτων. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο αλλά τις τελευταίες μέρες έγινε δυστυχώς ομαδική δολοφονία, αφού πάνω από δέκα σκυλιά βρέθηκαν νεκρά. 


Πολίτες των Καλαβρύτων είναι έτοιμοι να καταθέσουν μηνύσεις ενώ έχουν ήδη καταγγείλει το γεγονός στην Εισαγγελία Καλαβρύτων. 
 

Οι Καλαβρυτινοί φύση και θέση αγαπούν και συνυπάρχουν με τα ζώα και πράξεις σαν αυτές βρίσκουν την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων να αντιδρούν έντονα και καλούν τον Δήμο να αναλάβει τις ευθύνες του.




Η δράση των ελαχίστων ασυνειδήτων πρέπει επιτέλους να σταματήσει και να καταγγελθεί.
 

Το αίτημα που εστάλη στην Εισαγγελία σήμερα και που υπογράφουν 40 συμπολίτες μας έχει ως εξής:
Στα Καλάβρυτα στο διάστημα απο το βράδυ της Τρίτης 10-9-13 μέχρι και το πρωί της τετάρτης 11-9-13 διαπιστώθηκε οργανωμένη εξόντωση (δηλητηρίαση) ζώων (σκύλων) απο άγνωστους δράστες .
Παρακαλούμε όπως ερευνήσετε και εξετάσετε με επείγοντα τρόπο τις τυχόν ευθύνες του Δήμου Καλαβρύτων όσον αφορά τα αδέσποτα σκυλιά σε συνδιασμό με την νομοθεσία που διέπεται απο τον Νόμο 4039/2012.
Σημειώνουμε τέλος ότι ανάμεσα στα θύματα της παραπάνω εξόντωσης υπήρξαν και ζώα (σκυλιά) κατοίκων των Καλαβρύτων.


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld