Ο σκύλος έσωσε το μωρό από την νταντά που το κακοποιούσε


Στον σκύλο τους χρωστάει ένα ζευγάρι από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ τη ζωή του μόλις 7 μηνών γιού του, καθώς ο τετράποδος φίλος της οικογένειας έσωσε το βρέφος από τα χέρια της νεαρής νταντάς του.


Το περασμένο έτος, ο Μπέντζαμιν και η Χόουπ Τζόρνταν προσέλαβαν την 22χρονη Αλέξις Καν για να φροντίζει το νεογέννητο παιδί τους όσο εκείνοι βρίσκονταν στη δουλειά.

«Περίπου πέντε μήνες μετά την πρόσληψη της μπέιμπι σίτερ, αρχίσαμε να παρατηρούμε ότι ο σκύλος μας γινόταν ξαφνικά πολύ προστατευτικός προς τον γιο μας όταν εκείνη εμφανιζόταν στην πόρτα και πολύ επιθετικός προς εκείνη. Πολλές φορές, μάλιστα, χρειάστηκε να τον συγκρατήσουμε για να μην της ορμήσει», δήλωσε ο πατέρας του βρέφους.



Έχοντας την υποψία, ότι υπήρχε πιθανότητα το κατοικίδιο ζώο τους να συμπεριφέρεται έτσι επειδή γνώριζε κάτι που εκείνοι δεν γνώριζαν, οι Τζόρνταν αποφάσισαν να τοποθετήσουν ένα iPhone κάτω από τον καναπέ τους, ώστε να καταγράψουν τι συνέβαινε όταν το παιδί τους έμενε μόνο με την 22χρονη.

Και όντως, αυτό που είδαν, τους άφησε άφωνους, καθώς διαπίστωσαν ότι η νεαρή γυναίκα στην οποία εμπιστεύονταν κάθε μέρα το μωρό τους, του φώναζε, το έβριζε και το χτυπούσε όσο εκείνο έκλαιγε απεγνωσμένα.

«Αν ο σκύλος μας δεν μας είχε ειδοποιήσει με τον τρόπο του, ο μικρός μας Φιν μπορεί να είχε βρει τραγικό τέλος στα χέρια της νταντάς του», είπε η μητέρα του βρέφους.

Η Καν συνελήφθη και ομολόγησε την ενοχή της στις κατηγορίες εναντίον της για επίθεση και κακοποίηση και καταδικάστηκε σε 1 - 3 έτη φυλάκισης. Επιπλέον, το δικαστήριο της απαγόρευσε διά βίου να εργάζεται με μικρά παιδιά.



ΒΙΝΤΕΟ


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld