Ξάνθη: Κατασκευή νέου κυνοκομείου μέσα στο 2014


Την κατασκευή του νέου κυνοκομείου επιχειρεί να εντάξει στο προσεχές τεχνικό πρόγραμμά του ο Δήμος της Ξάνθης. Ήδη στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής το έργο προτάθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τάσο Θεοδωρίδη και φαίνεται ότι αποσπά τη συγκατάθεση του Δημάρχου.



Αυτό που πρόκειται να γίνει άμεσα γιατί επείγει είναι η περίφραξη του χώρου, με πόρους του Δήμου, ενώ δρομολογούνται, σταδιακά, η παροχή νερού και ρεύματος στην συγκεκριμένη εγκατάσταση. Η πλήρης χρηματοδότηση του έργου και οριστική του ένταξη για υλοποίηση είναι είναι κάτι που δεν έχει εξασφαλιστεί στην παρούσα φάση, αλλά θα αναζητηθεί στις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που θα υπάρξουν την επόμενη χρονιά. Εφόσον ενταχθεί στο τελικό κείμενο του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ξάνθης για το 2014.

Νέοι εμβολιασμοί για αδέσποτα

Κατά τα άλλα το, ιδιαίτερα οξυμένο, πρόβλημα με τα αδέσποτα που απασχολεί την πόλη, θα αντιμετωπιστεί προσωρινά το επόμενο διάστημα με νέους εμβολιασμούς. Ήδη, όπως σημειώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωρίδης, έχει εγκριθεί το νέο πρόγραμμα εμβολιασμών καθώς στην πόλη η κατάσταση έχει επιδεινωθεί ιδιαίτερα.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld