Τύλιξε τον σκύλο του με μπλε ταινία και είπε ψέμματα στην αστυνομία


Ένας άνδρας στο Wisconsin των ΗΠΑ αντιμετωπίζει κατηγορίες για ψευδή καταγγελία και κακομεταχείριση ζώου, καθώς τύλιξε τον σκύλο του με μπλε ταινία και είπε ψέμματα στην αστυνομία.



Ο David R. Butler αρχικά υποστήριξε ότι το μικρό τσιουάουα, ονόματι Paco, εξαφανίστηκε στις 27 Ιουλίου το βράδυ και βρέθηκε την επόμενη ημέρα έξω από το σπίτι του τυλιγμένο με μπλε ταινία. Ανέφερε ότι τράβηξε την φωτογραφία και έπειτα αφαίρεσε την ταινία.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έστειλε μήνυμα σε ένα φίλο του μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για να του πει τι συνέβη. Ο φίλος του τον παρακίνησε να καλέσει την αστυνομία και δημοσίευσε την φωτογραφία στο facebook προκειμένου να βρεθεί ο δράστης.

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ο David αποφάσισε τελικά να αναφέρει το περιστατικό στην αστυνομία στις 31 Ιουλίου. Λίγο αργότερα όμως με νέο τηλεφώνημα του, παραδέχθηκε την πράξη του. 

Στην κατάθεση του υποστήριξε πως δεν περίμενε να πάρει τέτοιες διαστάσεις το περιστατικό. Είπε επίσης, πως ο Paco δεν τραυματίστηκε και πως δεν είχε κακή πρόθεση. Προκειμένου να αιτιολογήσει την πράξη του ανέφερε ιατρικούς λόγους και κάποια φάρμακα που λαμβάνει.

Το μικρό τσιουάουα μεταφέρθηκε στον κτηνίατρο, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είναι μια χαρά στην υγεία του. Προς το παρόν βρίσκεται στο σπίτι ενός συγγενή του κατηγορούμενου.

Στις 27 Αυγούστου απαγγέλθηκαν επίσημα κατηγορίες εναντίον του. Για κάθε κατηγορία αντιμετωπίζει την ποινή των 9 μηνών στη φυλακή και πρόστιμο 10.000 δολαρίων. 



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld