Ιαπωνία : Σκυλί ''σέρφερ'' σώθηκε από το τσουνάμι!


Άλλη μια συγκινητική ιστορία διαδραματίστηκε στην Ιαπωνία με πρωταγωνιστή ένα σκυλί ράτσας Ντάτσχουντ (dachshund) που αγνοείτο και βρέθηκε.


Όταν ο πρόσφατος σεισμός στην Ιαπωνία χτύπησε την πόλη Ofunato, μια γυναίκα προσπαθούσε να πάει την πεθερά της κάπου ασφαλές, όταν τα ντάτσχουντ των δύο οικογενειών ελευθερώθηκαν και έτρεξαν προς τα παλιρροιακά κύματα που έφταναν στο λιμάνι της πόλης.

Μετά από έρευνα στην περιοχή,η γυναίκα βρήκε τον Carlos το ένα σκυλί, αλλά δεν μπορούσε να βρεί τον Ghosn . Συνέχισε να ψάχνει την περιοχή μέχρι που τα κύματα πλησίασαν πολύ και ήταν αδύνατον να συνεχίσει τις προσπάθειες.Κατάφερε να πάει με την οικογένειά της στους λόφους για να σωθούν, αλλά ήταν πολύ στεναχωρημένη για τον Ghosn, τον οποίο ήξερε ότι δεν θα έβλεπε ποτέ πάλι..

Η ίδια λέει : ''Υπήρχε ένα μεγάλο κενό στις καρδιές μας με την απώλεια του δεύτερου σκύλου μας ''.

Ωστόσο, η έκπληξη ήρθε μετά απο μια εβδομάδα, όταν ένας εθελοντής διάσωσης ζώων που έψαχνε την περιοχή βρήκε τον Ghosn.Ο διασώστης ενημέρωσε την αστυνομία, ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια και τους ενημέρωσαν ότι ο Ghosn βρέθηκε σε καλή κατάσταση, αν και μακριά
από την ακτή.

Η οικογένεια σκέφτεται ότι ο Ghosn μπορεί να έκανε σερφ μέσα στο κύμα!
«Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που τον βρήκαμε.Είναι μέρος της οικογένειάς μας και μας δίδαξε ένα πολύτιμο μάθημα : Να μην το βάζουμε ποτέ κάτω.», αναφέρει η οικογένεια.

Δεν είμαι σίγουρη για το πώς επαληθεύτηκε ότι ο Ghosn άνηκε όντως στην οικογένεια και μπορούσε να επιστραφεί σε αυτήν, ωστόσο η ιστορία αυτή αποτελεί ένα άριστο παράδειγμα που εξηγεί γιατί είναι τόσο σημαντικό το μικροτσίπ στα κατοικίδια ζώα μας.

 dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld