Γρεβενά: Υπάλληλος του Δήμου κακοποίησε αδέσποτο παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!


Το απόγευμα της Δευτέρας στη στοά απέναντι από το fuit γίναμε μάρτυρες μιας απίστευτα βασανιστικής επιχείρησης του Δήμου. Συγκεκριμένα υπάλληλος του Δήμου, που έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για κακοποίηση ζώων, παρουσία του Αντιδημάρχου - καθαριότητας προσπάθησε να "πιάσει" αδέσποτο σκυλί της πόλης για να μεταφερθεί στο κυνοκομείο με ιδιαίτερα βασανιστικό τρόπο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που αναρτήθηκε στο facebook, αφού πρώτα κλώτσησε το ένα από τα δύο σκυλιά που βρισκόταν εκεί, νάρκωσε το δεύτερο και αφού το έδεσε με τριχιά από το λαιμό άρχισε να το σέρνει στη στοά μέχρι να φτάσει στο αυτοκίνητο του Δήμου με αποτέλεσμα το σκυλί να μην μπορεί να αναπνεύσει και να κοντεύει να πνιγεί. 

Μόλις διαμαρτυρηθήκαμε για την ανάρμοστη συμπεριφορά του υπάλληλου του Δήμου και σε σχετική ερώτηση μας που το πάει το σκυλί μας απάντησε: "Πάω να το κάνω κεμπάπ" και πέταξε τον σκύλο στην καρότσα λες και ήταν τσουβάλι με πατάτες. Κι όλα αυτά, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου. Μόλις καλέσαμε την αστυνομία να καταγράψει το περιστατικό κακοποίησης του σκύλου οι υπεύθυνοι του Δήμου εξαφανίστηκαν.

Σήμερα οι μάρτυρες του περιστατικού, θα μεταβούν στο Δήμο προκειμένου να παραδώσουν την καταγγελία στο Δήμαρχο και στη συνέχεια στο Αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν τις σχετικές μηνύσεις προς κάθε υπεύθυνο. 


Το λιγότερο που απαιτούμε είναι η απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με τα αδέσποτα και αναμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου επί του θέματος.

ΥΓ. Αλήθεια, αυτός ο βρωμιάρης που θέλει να κάνει τα αδέσποτα... κεμπάπ πληρώνεται από χρήματα πολιτών των Γρεβενών;

Νεότερη Ενημέρωση:


Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο και αφού καταδίκασαν το περιστατικό επιτεύχθηκε η απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με τα αδέσποτα στην πόλη. 

Οι καταγγέλοντες επιβεβαίώσαν την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα σκυλιά, τα οποία θα εμβολιαστούν και θα αφεθούν και πάλι ελεύθερα στο φυσικό τους περιβάλλον, όπως επίσης και πολλά ακόμα σκυλιά που βρίσκονται εδώ και μέρες στο κυνοκομείο και είναι ήδη εμβολιασμένα και έτοιμα να αφεθούν ελεύθερα στην πόλη. 

Από το Δήμο βεβαίωσαν πως τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει το νέο καταφύγιο αδέσποτων ζώων και υπεύθυνοι για την περισυλλογή των αδέσποτων θα είναι οι υπεύθυνοι φιλοζωικής από άλλη πόλη που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα παρουσία μελών και της φιλοζωικής. (Διαβάστε ΕΔΩ).

Τι επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ημερομηνία συνάντησης όλων των φιλόζωων της πόλης με το Δήμαρχο και τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο και η ημερομηνία θα ανακοινωθεί από τη φιλοζωική Γρεβενών. Η παρουσία όλων θα είναι καταλυτική. 


5 σχόλια:

  1. Μπράβο για την άμεση κινητοποίηση και την απομάκρυνση αυτού του... "κυρίου"... Αλλά τι έγινε τελικά με το συγκεκριμένο σκύλο? Είναι καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κακος το εκανε αυτο στο σκυλι. αλλα που ειναι αυτη οι φιλοζωικη ομαδα να δει τι γινεται. γεμισε η πολη αδεσποτα και δεν μπορουν τα παιδια ουτε σε πλατια ουτε σε παρκα να παιξουν λογο σκυλιων. γιατι πονα η καρδια τους και καλα μονο οταν υπαρχουν τετοια περιστατικα και δεν τα μαζεβουν να τα προστατεψουν απο ανθρωπους σαν τον παραπανω. να λεμε και του στραβου το δικαιο καμια φορα. τοσα χρονια φωναζουν για τα αδεσποτα αλλα κανεις δεν κανει τιποτα. μακαρι να λειτουργησει αυτο το καταφυγιο για να σωθουν και τα σκυλια αλλα και ο κοσμος απο απροσμενα δαγκωματα αυτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα πραγματα ειναι απλα .αν δεν υπαρχουν αδεσποτα τοτε αυτοματα δεν εχουν λογο υπαρξης οι δηθεν φιλοζωικες . αυτες θελουν να υπαρχουν αδεσποτα .

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ Κ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ??? ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΚΤΟΣ ΣΠΑΝΙΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ !!! ΠΟΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ? ΠΟΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ? ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΚΛΠ... Κ ΟΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ... ΠΩΣ ??? ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΩΣ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΛΙΓΟ Η ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ... ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ, ΝΑ ΔΥΣΦΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ Κ ΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ Κ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΖΩΑΚΙΑ, ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ Κ ΕΝΙΟΤΕ Κ ΤΟΝ ΣΑΔΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΩΝ". ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??? ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΜΑΣ. Κ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Κ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΖΩΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΕΛΕΦΡΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΝΤΕ ΠΕΤΑ ΤΟ !!!!! ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΠΟΝΑΝΕ, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΝΙΩΘΟΥΝ ΦΡΙΧΤΑ ΟΤΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ Κ ΣΚΛΗΡΟΨΥΧΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΑ???? ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΙ. ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ... Κ ΟΜΩΣ... ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ... ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ... Ε Λ Ε Ο Σ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld