Πάρκο για σκύλους και στην Ηλιούπολη!


Την δημιουργία πάρκου σκύλου αποφάσισε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης σύμφωνα με δημοσίευμα του newsnowgr

Ο Δήμαρχος έπειτα από πολλές πιέσεις της Ζωοφιλικής Ένωσης της περιοχής και πολλών πολιτών, έδωσε το πράσινος φως για τη δημιουργία του πρώτου πάρκου για σκύλους στην περιοχή.

Η Ηλιούπολη έγινε η τέταρτη περιοχή της Αττικής, μετά του Παπάγου, Παλαιό Φάληρο, Χολαργού, που έχει το δικό της πάρκο για σκύλους.
 

Πρόκειται για ένα περιφραγμένο χώρο 800 τ.μ. που βρίσκεται στην περιοχή Αγία Μαρίνα εντός του πάρκου "Χαλικάκι". Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός των ημερών.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε κι άλλοι Δήμοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα.




1 σχόλιο:

  1. Μπράβο ,πολύ καλή κίνηση.Εύχομαι τέτοιες πρωτοβουλίες να γίνουν και σε άλλες περιοχές,γιατί όπως και να το κάνουμε υπάρχει μια δυσκολία όταν συναντιούνται μικρά παιδάκια με ξένα σκυλιά προς αυτά.Αλήθεια ,ποιος θα είναι υπεύθυνος για τον καθαρισμό του χώρου? Ο εκάστοτε δήμος ή ο κάθε ιδιοκτήτης θα φροντίζει για τις βρωμίτσες του δικού του σκύλου?Σημαντικός παράγοντας-αν όχι ο πρωτεύον-αν θέλουμε να συνεχιστούν τέτοιες προσπάθειες και να μην καταντήσουν αυτοί οι χώροι εστίες μπόχας και δυσωδίας..Ο πολιτισμός είναι παντού,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld