Γνωρίστε τον Ντόμπι που ζούσε 5.5 χρόνια σε ένα puppy millPuppy mills: Η μάστιγα που έχει γίνει ο εφιάλτης των ζώων. Αν ρωτάγατε τον Ντόμπι, ιταλικό greyhound, αυτό θα σας έλεγε. 
 
Ο Ντόμπι πέρασε τα πρώτα 5.5 χρόνια της ζωής του σε ένα
puppy mill στο Μισούρι. Όλα αυτά τα χρόνια υπέστη σοβαρές σωματικές μα και ψυχολογικές ''βλάβες''. Ο Ντόμπι δεν είχε δόντια, με αποτέλεσμα η γλώσσα του να κρέμεται έξω από το στόμα του όλη την ώρα. Οι πατούσες του είχαν σκληρύνει από την μόνιμο εγκλεισμό σε ένα κλουβί και υπέφερε από μια δερματική πάθηση, όπου η κοιλιά του απέκτησε ένα μαύρο χρώμα, σαν αποτέλεσμα της βρωμιάς που υπήρχε στο κλουβί.

 

Ο σκυλάκος απελευθερώθηκε από την οργάνωση National Dog Mill Rescue στο Κολοράντο. Ένας άνδρας από το Κονέκτικατ μόλις τον είδε, τον ερωτεύτηκε! Χωρίς να σκεφτεί την απόσταση αγόρασε αμέσως ένα αεροπορικό εισιτήριο και πήγε με την σύζυγό του να πάρει τον Ντόμπι. Μετά από 5.5 χρόνια φρικτής ζωής, η τύχη του χαμογέλασε.


 Ήδη έχει μετατραπεί σε ένα φυσιολογικό σκυλί, το οποίο μπορεί ακόμα να είναι λίγο φοβισμένο, αλλά ο χρόνος και η αγάπη θα γιατρέψει τις πληγές του.0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld