6-8 /12: Χριστουγεννιάτικο bazaar της Μ.Κ.Ο «Τα φαντάσματα του Ασπρόπυργου»


Η ομάδα των εθελοντών για την προστασία και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων «Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου» σας προσκαλούν στο 1ο τους Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που θα γίνει την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου από τις 16:00- 23:00 και το Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου 2013 από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ στο Bartesera, Κολοκοτρώνη 25, στοά Πραξιτέλους, Αθήνα (σταθμός Μετρό - Σύνταγμα, σταθμός Ηλεκτρικού - Μοναστηράκι).

Φέτος είμαστε διπλά χαρούμενοι καθώς γιορτάζουμε την εκδήλωση του 1ο μας Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με την έναρξη της ομάδας ως ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να σας πληροφορήσουμε από κοντά τη δράση στις εξορμήσεις μας, να μάθετε νέα από τα υιοθετημένα μας ζώα, να γίνεται και εσείς μέλη-εθελοντές της ομάδας-παρέας μας. Σας θέλουμε κοντά μας να ενισχύσετε το έργο μας για να ανταπεξέλθουμε τις τεράστιες δυσκολίες που παρουσιάζει η Βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου.

Στο Μπαζάρ μας θα μπορείτε να αγοράσετε βιβλία, παιχνίδια, cd, κοσμήματα, ρούχα, αξεσουάρ & λιχουδίες ζώων, γλυκά, ροφήματα, καλλυντικά, χριστουγεννιάτικα είδη, είδη μπιζού, και φυσικά να απολαύσετε έναν περιποιημένο καφέ-μπύρα από το προσωπικό του Bartesera στο κέντρο της Αθήνας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να σταθείτε για άλλη μια φορά δίπλα μας και να προχωρήσουμε μαζί για την προστασία των αδέσποτων τετράποδων.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld