Όσο υπάρχουν στον κόσμο παιδιά και ζώα...μη φοβάστε! Όλα θα πάνε καλά!




Ο Τheo ο κούταβος και ο Beau ο μπόμπιρας είναι ένα απίστευτο δίδυμο, που απολαμβάνουν τον ύπνο... αγκαλίτσα!
 
"Τον βρήκαμε μαζί με τα άλλα δύο αδελφάκια του στην πίσω αυλή ενός καταφυγίου στη Σάντα Κρουζ" γράφει η μητέρα του Beau, Jessica Shyba, στο blog της "Momma's Gone City", για το κουταβάκι που έγινε το νέο μέλος της πενταμελούς οικογένειας την περασμένη εβδομάδα.
 

Big Bird -όπως τον είχαν ονομάσει στο καταφύγιο- ήταν ο πιο ντροπαλός απ' όλους για να μας γνωρίσει, ωστόσο κάθισε αμέσως στην αγκαλιά του (γιου μου) Beau, όταν εκείνος μπήκε στο κλουβάκι τους. Το βλέμμα του κουταβιού ήταν αρκετό για μένα, ώστε να τον πάρω σπίτι" συμπληρώνει.
 

Στη συνέχεια, τον ονόμασε Theo και τον έκανε πρωταγωνιστή (μαζί με τον Beau) στον λογαριασμό της στο Instagram.

Κάθε μέρα, όταν βάζει τον 23 μηνών γιο της για ύπνο, ακολουθεί ο Theo.

 

Όταν ο Beau αποκοιμιέται, φέρνει το κουτάβι στο δωμάτιό του, το οποίο κουλουριάζεται στο πλευρό του μικρούλη και κοιμούνται μαζί για περίπου 2 ώρες.
 

"Νομίζω ότι επειδή ο Theo εγκαταλείφθηκε από την μητέρα του νωρίς, νομίζει ότι ο Beau είναι ο αδελφούλης του. Είναι μόλις 8 εβδομάδων, πολύ μικρός" λέει η Shyba.
 
Απολαύστε τους!







3 σχόλια:

  1. απιστευτες εικονες!!!!!μακαρι ολα τα παιδακια να μεγαλωναν ετσι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γονεις στο εξωτερικο μαθαινουν τα παιδια τους να αγαπουν τα σκυλια,τα μεγαλωνουν μαζι,οχι οπως εδω στην ελλαδαπου οταν πανε παιδια να χαιδεψουν ενα ζωο οι γονεις τα απομακρυνουν και και τα τρομοκρατουν!!!!!(Τα παιδια)

      Διαγραφή
  2. τί γλυκούλικες φώτο μωλέ!άχουυΤΟΟΟ!!!!!..καλό είναι τα παιδιά να μαθαίνουν απο μικρά να αγαπούν όλα τα ζώα..και έρευνες λένε ότι όταν ένα μωρό μεγαλώνει μαζί με ζώα..τότε μεγαλώνοντας δε θα είναι αλλεργικό σε αυτό το ζώο..αλλά οκ!- είπαμε -χρειάζεται κ προσοχή..όχι να τρώμε και τις τρίχες κ σάλια των ζώων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld