6-8 /12: Τριήμερο στειρώσεων για ιδιόκτητα και αδέσποτα ζώα στην Ικαρία!


Η Ομάδα Εθελοντών Φιλόζωων Ικαρίας διοργανώνει ένα πρόγραμμα στειρώσεων, που θα πραγματοποιηθεί το 3ήμερο, 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου στο παλιό σχολείο στον Άγιο Δημήτρη.

Η ανταπόκριση που είχαν αντίστοιχα προηγούμενα προγράμματα σε ιδιοκτήτες γατών και σκύλων, όπως επίσης και σε ανθρώπους που φροντίζουν για τα αδέσποτα της περιοχής, ήταν συγκινητική, τόσο που είναι δύσκολο να αντεπεξέλθουμε στον αριθμό των ενδιαφερόντων για ραντεβού


Τα προγράμματα αυτά συμβάλλουν στον έλεγχο του πληθυσμού των γατιών και κουταβιών που προκύπτουν και επιπρόσθετα οι υπάρχοντες πληθυσμοί γατιών είναι καλύτερα στην υγεία τους και στις συνθήκες διαβίωσής τους. Να υπενθυμίσουμε, επίσης, τη σημαντική συμβολή της στείρωσης στην υγεία, την ευημερία και τη μακροζωία των ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή για να κανονίσετε ένα ραντεβού για το δικό σας ζωάκι, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Carol McBeth στο τηλέφωνο 6944240222 . Προτεραιότητα θα δοθεί σε εκείνους που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για ραντεβού, επομένως, για να μην προκύψουν παρεξηγήσεις και για να διασφαλιστεί η ώρα και το μέρος του ραντεβού, παρακαλούμε μην καθυστερήσετε την επικοινωνία σας. 0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld