Ωραιόκαστρο: Ανεύθυνος ιδιοκτήτης άφησε το πίτ μπουλ του να κατασπαράξει αδέσποτο




Αναστάτωση προκλήθηκε αργά το απόγευμα στο χώρο του πάρκινγκ του Jumbo Ωραιόκαστρου, όταν ένας ανώμαλος αμόλησε το Πιτ Μπουλ ενάντια σε ένα φιλήσυχο Κόλεϋ, το οποίο και κατασπάραξε. 

Σύμφωνα με τον Φιλοζωικό σύλλογο Ωραιοκάστρου, ευαισθητοποιημένοι περαστικοί δεν μπόρεσαν να προστατεύσουν το άτυχο Κόλεϋ, το οποίο μεταφέρθηκε με παρέμβαση συλλόγου για τις πρώτες βοήθειες σε γνωστή κλινική των ζώων. Σύμφωνα με τις πρώτες διαγνώσεις είναι πιθανόν να προκλήθηκε κάταγμα από τα δαγκώματα στο μπροστινό του πόδι.

Αξίζει να σημειωθεί το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι πελάτες του Jumbo, σε αντίθεση με την γνωστή εταιρεία η οποία παρά την πρόταση του Φιλοζωικού αρνήθηκε να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας του άτυχου αδέσποτου. Ήταν όμως συγκινητική η ευαισθητοποίηση που επέδειξαν κάποιοι πελάτες που επικοινώνησαν με το φιλοζωικό, ενώ κάποιοι άλλοι νεαροί μάλιστα το φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους για να το μεταφέρουν για τις πρώτες βοήθειες.

Το ημίαιμο Κόλευ είναι περίπου 1 με 2 χρονών, φέρει λουράκι και είναι πολύ φιλικό. Εάν δεν βρεθούν οι ιδιοκτήτες του, τότε μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει για να το υιοθετήσει. 


Πληροφορίες 6979689529
 

9 σχόλια:

  1. Μπράβο για την ευαισθητοποίηση ως προς την περίθαλψη του θύματος, αλλά κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν σκέφτηκε να ειδοποιήσει άμεσα την αστυνομία για να συλληφθεί ο ακατονόμαστος ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελα ντε ? ουτε η φιλοζωικη δε θα του κανει καταγγελια ? αισχος με αυτους που κυκλοφορουν με αυτα τα σκυλια για να κανουν τους μαγκες !!!!

      Διαγραφή
  2. Να τιμωρηθεί ο μαλάκας οπωσδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι απεγινε ο Διάβολος ...;;;;;Κανεις δεν τον Κατήγγειλε!;Κανεις δεν τον πήγε σηκωτο!! Οι δεν μπορουσαν ολοι μαζι! Μονο εγώ τελικά καταγγέλω προς ολες τις κατευθυνσεις;κι εχω τις σοβαρότατες απώλειες ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΖΩΗΣ !!ΣΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΚΑΨΙΜΟ ΕΛΑΙΩΝΑ!!..Αλλά υλη ειναι !...Δεν ΠΤΟΟΥΜΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σ'όσους νοιάστηκαν!!! Αν δεν ήταν αυτοί δε θέλω ουτε να φαντάζομαι τι χειρότερο θα γινόταν... Τελικά υπάρχουν ακόμη ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Μπράβο τους και πάλι! {Όμως ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ αφού δεν τον "ενόχλησε" κανείς πολύ πιθανόν να το επαναλάβει και τότε ποιος ξέρει αν θα'ναι τυχερό το επόμενο. Δεν έπρεπε να τ'αφήσουν έτσι...}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κτηνη σαν τον ιδιοκτητη του Πιτ μπουλ δυστυχως το εχουν χομπι και καμαρι και εκπαιδευουν τα σκυλια τους να ειναι ετσι επιθετικα, να δειτε που ο ανωμαλος θα καυχιεται και αποπανω γι αυτο που καταφερε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειστε απαραδεχτοι που στοχοποιητε ρατσες...Ετσι πολοι αλλοι που θελουν να το παιξουν δυνατοι αγοραζουν πιτ μπουλ γιατι θεωρουντε αγρια...Αλλα καποιοι αλλοι βοηθανε για να γινει αυτο...Προσεχτε τι γραφετε κυριοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΉΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟΡΚΣΑΙΡ 1,5 ΚΙΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΣΙΠΟ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΤΖΑΜΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΑΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΖΩΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΖΩΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΙΜΠΟΥΛ 15 ΜΗΝΩΝ .ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΑ ..Ο ΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΗ...ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΜΑΧΗΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld