Ακύρωσε την υιοθεσία του σκύλου που κινδυνεύει με ευθανασία γιατί πήρε άλλο ζώο!




Κι ενώ χθες δημοσιεύσαμε τα ευχάριστα νέα στο dogworld  σχετικά με την εύρεση οικογένειας για τον αδέσποτο σκυλάκο της Θεσσαλονίας που κινδυνεύει με ευθανασία (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ),  η Φιλοζωική Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης ''Αδέσποτη Ματιά'' μόλις μας ενημέρωσε πως η υιοθεσία ακυρώθηκε.

Γράψαμε και χθες πως ο Αρκούδος θα μεταφερόταν σήμερα στην Αριδαία, όπου υποτίθεται θα έμενε για πάντα στο σπίτι της κ. Άννας.

Σήμερα, όπως αναφέρει το σωματείο, προέκυψε η ατυχία να χαλάσει το αυτοκίνητο που θα μετέφερε τον Αρκούδο, το οποίο όμως θα ήταν έτοιμο αύριο. Όταν κάλεσαν την κ. Άννα προκειμένου να την ενημερώσουν για την καθυστέρηση της μεταφοράς, εκείνη δήλωσε πως η υιοθεσία ακυρώνεται διότι πήρε άλλο ζωάκι!

Η κ. Άννα χωρίς να σκεφτεί ότι η ζωή του Αρκούδου μετράει μέρες, έπραξε επιπόλαια και χωρίς σεβασμό για την ζωή ενός ζώου.


Το αποτέλεσμα ήταν να χαθούν πολύτιμες ώρες από τις προσπάθειες που καταβάλλει το σωματείο, προκειμένου να σωθεί ο Αρκούδος.

Απευθύνουμε λοιπόν έκκληση βοήθειας σε υπεύθυνους ανθρώπους για να φιλοξενήσουν / υιοθετήσουν τον άτυχο σκυλάκο πριν είναι αργά.

Επικοινωνία στο 6944129062 Ρίτσα


3 σχόλια:

  1. Προσβολή της διοικητικής πράξης στο αρμόδιο δικαστήριο για να κερδίσουν χρόνο το έχουν σκεφτεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανηλίθια και υπάνθρωπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΕΥΤΟΖΩΟΦΙΛΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!!ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld