Ανήλικοι εγκατέλειψαν σκυλίτσα έξω από το χώρο που διεξαγόταν φιλοζωικό bazaar




Χθες το βράδυ έξω απο το Φιλοζωικό bazaar για τα Αδεποτάκια Γέρακα - Παλλήνης - Ανθούσας (Δείτε ΕΔΩ), συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές ανήλικους.

Συγκεκριμένα τρία παιδιά από 15 έως 18 ετών, εγκατέλειψαν την σκυλίτσα της φωτογραφίας έξω από το χώρο που διεξαγόταν το παζάρι. Στο σημείο εκείνο βρισκόταν η φιλόζωη Ίρια Λιονάκη με το σκυλάκι της, κι όπως ανέφερε, όταν τα τρία παιδιά την είδαν είπαν: ''Nα, αυτή έχει σκύλο!'' 

Στην συνέχεια άφησαν το σκυλί που κρατούσαν να πλησιάσει το σκυλί της Ι. Λιονάκη και εξαφανίστηκαν με απίστευτη ταχύτητα! Οι παρευρισκόμενοι έτρεξαν να τους πιάσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.


Το ζώο πέρασε απίστευτο σοκ...Έκλαιγε, έσπαγε τα λουριά που του έβαλαν οι φιλόζωοι για να το κρατήσουν μη το χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο, χτυπιόταν και μύριζε το δρόμο ψάχνοντας να βρει τα τρία παιδιά..Ακόμα και το ηρεμιστικό που του χορηγήθηκε, δεν έδρασε.

Δυστυχώς, η νέα γενιά που πρέπει να αποτελεί την ελπίδα του μέλλοντος, έδειξε το σκληρό της πρόσωπο. Οι γονείς αυτών των παιδιών σίγουρα δεν έχουν δώσει την απαιτούμενη παιδεία και τις σωστές αρχές που θα πρέπει να έχει κάθε νέος. Η απογοήτευση είναι μεγάλη.

Το σκυλί θα μεταφερθεί στο καταφύγιο της Ραφήνας και ελπίζουμε να βρει την οικογένεια που του αξίζει! Είναι ημίαιμο θηλυκό πιτμπουλάκι, περίπου 5-6 μηνών. Πολύ όμορφη και χαδιάρα και φοράει ένα φαρδύ, καφέ δερμάτινο κολάρο.

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό ή αναγνώρισε τους ανήλικους, παρακαλείτε να επικοινωνήσει στο 6984200368 (θα τηρηθεί ανωνυμία).


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld