Πώς μια φωτογραφία σώζει τη ζωή ενός σκύλου


Ο Seth Casteel είναι ένας φωτογράφος που έχει σκοπό να μας τρελάνει.

Η δουλειά του έχει δημοσιευτεί στο NationalGeographic, στο NewYorkTimes και σε δεκάδες άλλα περιοδικά και εφημερίδες.

Η μία πλευρά της δουλειάς του δείχνει «υποβρύχιους σκύλους», τις φωτογραφίες των οποίων συλλέγει στα βιβλία UnderwaterDogs (Δείτε ΕΔΩ).


Ο Seth είναι παθιασμένος σχετικά με τη διάσωση των ζώων και πιστεύει πως κάθε κατοικίδιο έχει δικαίωμα να έχει μια καλή οικογένεια. Έχει δωρίσει δεκάδες ώρες εργασίες αλλά και πάνω από 20,000 δολλάρια για να βοηθήσει να σωθούν οι ζωές αμέτρητων ζώων.

Παράλληλα, σκέφτηκε ένα πρωτότυπο και αποτελεσματικό τρόπο για να βοηθήσει άστεγους και απροστάτευτους σκύλους. Βοηθάει εθελοντικά σε κυνοκομεία σε όλο τον κόσμο, βγάζοντας επαγγελματικές φωτογραφίες με σκοπό να αυξήσει τις πιθανότητες υιοθεσίας τους.

Στόχος του είναι να επιμορφώσει και να εμπνεύσει και άλλους παθιασμένους φιλόζωους παγκοσμίως, ώστε να καταφέρουν να βελτιώσουν την εικόνα της διάσωσης και υιοθεσίας των άστεγων ζώων.

Μία φωτογραφία σώζει μια ζωή είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας την οποία δημιούργησε και συμμετέχει ενεργά μαζί με επαγγελματίες groomers και φωτογράφους.

Για όλο αυτό μας συμβουλεύει ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς επαγγελματίας φωτογράφος, απλά πρέπει να έχει πάθος για τη διάσωση των ζώων και αφοσίωση στην προσφορά βοήθειας.

Επισκεφθείτετην σελίδα του One Picture Saves a Life ΕΔΩ.



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld