Η συγκινητική σχέση μιας αλεπούς και ενός σκύλου (Φώτο)


Είναι η πραγματική ζωής μιας αλεπούς και ενός σκύλου, η συγκινητική σχέση τους που αποδεικνύει ότι η φιλία μπορεί να επιβιώσει παρά τα στερεότυπα που υπάρχουν για την άγρια ζωή.

Sniffer η άγρια ​​αλεπού και ο Tinni ένα λυκόσκυλο, συναντήθηκαν τυχαία μια μέρα στο δάσος της Νορβηγίας και μια πολύ απίθανη φιλία άνθισε . 




Ο ιδιοκτήτης του Tinn ζει στο δάσος , είναι ο φωτογράφος Torgeir Berge και ο ίδιος έχει συλλάβει κάθε συγκινητική στιγμή μεταξύ των δύο καλύτερων φίλων.

Η παιχνιδιάρικη σχέση μεταξύ των δύο φίλων απαθανατίστηκε σε αυτές τις φωτογραφίες του Berge εμπνεύστηκε απο την διλία της αλεπούς και του σκύλου του και αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο που καταγράφει το «αταίριαστο» δίδυμο που ονομάζεται «Η αλεπού και το σκυλί» που θα περιλαμβάνει παραμύθια με βάση τη φιλία τους .




Στόχος του Berge είνα μέσα απο αυτό το βιβλίο και την υπέροχη αυτη φιλία να συμβάλει ώστε να σταματήσει η θανάτωση αλεπούδων για την βιομηχανία της μόδας .

Ο Berge θα δωρίσει ένα μεγάλο μέρος των εσόδων από το βιβλίο για να βοηθήσει την εκστρατεία κατά του εμπορίου της γούνας.

'' Γιατί θα πρέπει κάποια ζώα να είναι σε μικρά, στενά κλειστοφοβικά κλουβιά χωρίς ελευθερία μόνο και μόνο επειδή … το ανθρώπινο είδος θέλει να δείχνει όμορφο με την γούνα των ζώων; ''




2 σχόλια:

  1. Αντίθετο της φυσης το ολο θέμα, αλλα σε ενα περιβάλλον που το εχει μεταλλάξει - τροποποιήσει ο ανθρωπινος παράγοντας, όλα να τα περιμένεις....
    παρόλο όμως το παράλογο της φιλίας αυτής, η ίδια η φιλία δυο τελείως διαφορετικών ζώων μόνο συγκίνηση προκαλεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι συνηθισμένο αλλά ούτε και αντίθετο της φύσης θα έλεγα. Και τα δύο ζώα ανήκουν στις κυνίδες άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld