Ημαθία: Μπήκαν στην αυλή του και σκότωσαν τα δύο κουτάβια!




Την Τρίτη 3/12 στο χωριό Μελίκη Ημαθίας ο κ. Βασίλης Μ. όταν επέστρεψε το μεσημέρι σπίτι του, βρήκε την αυλή του γεμάτη αίματα.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας ΖΩ.Η, τα δύο κουτάβια ηλικίας 6 μηνών που είχε στην κατοχή του έλειπαν, ενώ η μητέρα τους ήταν σοβαρά χτυπημένη. Τα ίχνη από αίματα διέσχιζαν τον δρόμο και κατέληγαν εκτός του χωριού. 

Ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα πτώματα των δύο κουταβιών, αλλά από την ποσότητα του αίματος που βρέθηκε στο χώρο είναι σίγουρο ότι κάποιος τα σκότωσε βίαια χτυπώντας τα με βαρύ αντικείμενο και έπειτα τα μετέφερε αλλού σέρνοντάς τα στον δρόμο. 

Ο σύλλογος αναφέρει πως κάποιος κάτοικος της περιοχής προέβη σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.


Το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας που επελήφθη της υπόθεσης, αδιαφόρησε για το περιστατικό και απέτρεψε τον κ. Βασίλη Μ. να δώσει τα στοιχεία που είχε στην κατοχή του.


2 σχόλια:

  1. Τέτοιες μαλακίες κάνει η Αστυνομία γι' αυτό πάμε μπροστά. Καλά κανείς δεν είδε κάτι για να το πει. Δεν μπορεί να σέρναν τα κουτάβια και να μην είδε κανείς τίποτα. Τα ονόματα αυτών των καθαρμάτων θα έπρεπε να δίνονται στη δημοσιότητα για να τους γνωρίζει ο κόσμος και να ξέρει να φυλάσεται από τέτοια υποκείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld