Ξάνθη: 8 μήνες φυλάκιση επειδή πέταξε το κουτάβι του από το μπαλκόνι



Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε την Τρίτη το Τριμελές Πλημμελειοδικείου Ξάνθης σε ιδιοκτήτη ενός κουταβιού το οποίο πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, με αποτέλεσμα αυτό να βρει φρικτό θάνατο (διαβάστε ΕΔΩ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γεωργίας Ταραξοπούλου στην ΕΦ. Εμπρός, μια γυναίκα είδε με τα μάτια της το αποτρόπαιο συμβάν, ενώ περίμενε επί της οδού Περικλέους μέσα σε σταθμευμένο αμάξι τους γονείς της. Όπως κατέθεσε η ίδια στην αίθουσα του δικαστηρίου είδε έναν νεαρό άντρα να πετά το ζώο στο έδαφος από το μπαλκόνι, ενώ στη συνέχεια το μετέφερε η ίδια στο φιλοζωικό σωματείο της Ξάνθης, ωστόσο το άτυχο κουτάβι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και ξεψύχησε λίγες ημέρες μετά. 

Συγγενικό πρόσωπο του δράστη κατέθεσε επίσης στην αίθουσα του Δικαστηρίου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το σκυλάκι ξέφυγε από τα χέρια του νεαρού – τότε σπουδαστή της Εκκλησιαστικής Σχολής – και πως ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να το βλάψει ή να το βασανίσει. 

Ωστόσο η έδρα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη κρίνοντάς τον ένοχο και επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή. 
 
thrakitoday.com

8 σχόλια:

  1. Ρε γαμω το σπιτι του καριολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν του αξιζει απλα μια φυλακιση ποσο μαλλον 8 μηνων... Ο ιδιος θανατος του αξιζει με πολλα βασανηστηρια πιο πριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κτηνωδία....... σκληρότητα ψυχής και απανθρωπιά....... πως μπορείς να κάνεις κακό σε μια τέτοια ψυχούλα? ποτέ δεν το καταλαβα και ουτε προκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1) Σπουδαστή της Εκκλησιαστικής Σχολής. Αυτό και μόνο τα λέει όλα τα σχετικά περί αγάπης αλήθειας που βρίσκουνε εφαρμογή...... Κρίμα.
    2) Εύγε στην κοπέλα που έδειξε πλέρια πραγματική αγαπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ισοβια σε ψυχιατρειο στον ψυχασθενη δολοφονο και αυστηρη ποινη στον συγγενη για συγκαληψη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε πληροφορώ καλέ μου φίλε ανώνυμε πως έχω γνωρίσει ασθενείς σε ψυχιατρείο που ενώ τους θεωρούμε εμείς τρελούς είναι ικανοί να αφήνουν τους σκύλους της αυλής του ψυχιατρείου να τρώνε απτο ίδιο πιάτο το συσίτιο που τους μοιράζει η κλινική... και μάλιστα πολλοί απο τους "τρελούς" σκεπάζουν τα αδέσποτα του χώρου με ό,τι μπουφάν τους φέρνουν οι δικοί τους , όχι πως είναι λογικό όλο αυτό αλλά φαντάσου ακόμη και ένας τρελός έχει αλτρουϊσμό και εμείς οι γνωστικοί μαλακιζόμαστε..

      Ισόβια σε φυλακή γιατί στο ψυχιατρείο μια χαρά θα περάσει ... θα συνεχίσει το έργο του!

      Διαγραφή
  6. na pe8aneis re gamimene! paromoio 8anato na exeis euxomai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. paliomalaka paliopoysti na pas na pefaneis kalitera pese esi apo to mpalkoni na doyme fa se aresei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld