Ντροπή στην Άμφισσα: Φόλιασαν αδέσποτα στα Χριστουγεννιάτικα γιορτινά σπιτάκια!


Πριν προλάβουμε να συνέλθουμε από το σοκ του κρεμασμένου σκυλιού στο κλειστό γυμναστήριο της Άμφισσας (διαβάστε ΕΔΩ), ο δολοφόνος «ξαναχτύπησε».

Χθες το πρωί 18 Δεκ, όπως ανακοίνωσε η Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας, στην πάνω πλατεία βρέθηκαν οι δύο αχώριστοι φίλοι, ο «Λάζαρος» και ο «Κολοβός», να ψυχορραγούν και τελικά λίγο αργότερα να αφήνουν την τελευταία τους πνοή ανάμεσα στα Χριστουγεννιάτικα γιορτινά σπιτάκια. 


Μαζί στα παιχνίδια, μαζί στα τρεχαλητά, σύχναζαν στην πάνω πλατεία και στους δρόμους της κεντρικής αγοράς. Ήταν στειρωμένοι – εμβολιασμένοι, δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ κανέναν και τους παρακολουθούσε το σωματείο. 

Η Φιλοζωική Ομάδα Φωκίδας, που είναι σχεδόν βέβαιη για την ταυτότητα του δράστη, κατήγγειλε την δολοφονία και ανέφερε στις αρχές τις βάσιμες υποψίες που έχουν. Ο κλοιός γύρω από τον δολοφόνο στενεύει και πολύ σύντομα θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη για όλες τις φόλες που έριξε μέχρι τώρα.

2 σχόλια:

  1. Dwste dimosia ta stoixeia tou parakalw...Kai min pate ka8olou stin astynomia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέρμα ρε σεις. Ποια δικαιοσύνη; Πέιτε το όνομα του να την αποδώσουμε εμείς στο όνομα όλων αυτών των ζώων που φύγανε άδικα από φώλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld