Τραγική εικόνα: Την έδεσαν στο φράχτη φιλοζωικής οργάνωσης έξω στο χιόνι


Την Παρασκευή το πρωί οι εργαζόμενοι του Prince Albert SPCA σε μια επαρχία του Καναδά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με αυτή την εικόνα. Ένα σκυλί δεμένο στο φράχτη, φοβισμένο, παγωμένο, σε πλήρη σύγχυση.. Η εικόνα είναι αρκετή για να καταλάβετε πως ένιωθε αυτή η ψυχούλα, που ο ιδιοκτήτης την εγκατέλειψε με αυτό τον τρόπο.

Ήταν μάλιστα τόσο ''γενναιώδορος'' μαζί της, που την παράτησε δεμένη έξω από τις εγκαταστάσεις της οργάνωσης, ενώ αυτή ήταν κλειστή, με αποτέλεσμα να βρίσκεται για ώρες εκτεθειμένη στο κρύο και το χιόνι.

 Η οργάνωση ανέφερε χαρακτηριστικά
:

  
''Ένα πολύ κρύο, αδύνατο και φοβισμένο κουτάβι. Δεμένο στο φράχτη σε αυτές τις θερμοκρασίες, χωρίς ούτε μια κουβέρτα. Τα πόδια του ήταν παγωμένα. Υπήρχε ένα σημείωμα μαζί, όπου ο ιδιοκτήτης ενημέρωνε πως ονομάζεται Coco, ήταν καλή με τα παιδιά και πως δεν μπορούσε να την φροντίσει άλλο όπως έπρεπε.''
 


Eυτυχώς πλέον η Coco απολαμβάνει την άνεση και την ζεστασιά. Έδειξε αμέσως να απολαμβάνει το μαλακό της κρεβάτι, τα κεράσματα, τα παιχνίδια και τις φωτογραφίες που τράβηξαν οι εργαζόμενοι.


1 σχόλιο:

  1. ΚΡΕΜΑΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥ ΘΥΝΣΕΙΣ, OΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ !!ΚΥΝΗΓΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΓΙΑΤ Ι;;;;;;Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑ ΕΝΑΝ ΑΦΟΥ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΑΔΕΛΦΟΣ!! TOIOYTOTΡΟΠΩΣ !! ΝΑ ΔΡΑ ΑΛΛΟΣ ..ΚΑΝΕΙΣ;....!ΑΡΑ ΓΙΑ ΑΨΥΧΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ!! !Στη Τηλεόραση ..το φώναζα απο το 1990 αλλά τα Σωματεια τι κάνουν; Οι 'φιλόζωοι' τι κάνουν ;Αν ειναι γνωστός ,φιλος.εξάδελφος,συγχωριανός,ψηφοφόρος ..ΑΣΤΟΝ! Εγώ η Αμοιρη και ΜΟΝΑΧΗ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ!!(ΠΑ-ΤΕΡΑ,ΑΣΤΥΝ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ (και για βελανιδιές ΜΝΗΜΕΙΑ!)..Μεχρι που μούκαψαν και ελαιώνα που αγόρασα απο 'ΜΑΝΑ 'ΕΙΣΘΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑ!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;!!! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑς ΣΤΗ ΓΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ LIKE!!
    ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ POGROM EΞΟΝΤΩΣΗΣ ΟΙ ΟΤΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ..κ.α ...εγώ τολεγα στη Τηλεόραση απο το 1990 ΠΟΥ 22,ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΔΡΧ ΓΙΑ ΖΩΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ !..ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ μίλησα που εγκατέλειψε τα Ιπποειδή οταν έφτασαν τ αυτοκίνητα! Το γνωρίζετε ότι δεν λειτουργει κανένα γραφειο στο Υπουργειο; Ολο το καλοκαίρι προσπαθούσα ..οταν ο γιατρος και η ΜΆΡΘΑ ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ Μ EΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ! ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ..ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΨΥΓΕΙΟ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!κι αν δε έστελναν ΑΝΑΦΟΡΑ στον Υπουργό ....ουδείς θα ενδιαφερόταν ..Με διπλή αναφορά κι ας ειχα μηνύσει εξάδελφο επεστράφη ο Ετοιμοθάνατος κυνηγίου μετά 13 μήνες κλάπηκε και απο τον ιδιο ΚΥΝΗΓΟ!! Ποσες ΝΥΧΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΑΝΩ; ΡΩΤΗΣΑΤΕ ;;; ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ Ε Π Η Λ Υ Σ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ!!! ..ΕΙΜΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld