Αγρίνιο: Γυφτάκια χτύπησαν μέχρι θανάτου κουτάβι


Το άτυχο κουτάβι της φωτογραφίας, ηλικίας μόλις 2 μηνών, πέρασε 48 ώρες να ουρλιάζει εγκαταλελειμμένο σε στάδιο του Αγρινίου μέσα στο κρύο με κομμένα αυτιά και ουρά και με εγκεφαλική αιμορραγία


Ο φύλακας του σταδίου ανέφερε ότι την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου στις 10 μ.μ. κάποια γυφτάκια το πετούσαν από τοίχο σε τοίχο και το παράτησαν εκεί να αργοπεθαίνει.


Όπως αναφέρει η Γεωργία Α. που κατήγγειλε το φρικτό περιστατικό, κανείς στο γήπεδο δεν νοιάστηκε. Όλοι έτρεχαν να γυμνάσουν το σώμα τους.. 


Το άτυχο κουταβάκι δεν είχε καμία επικοινωνία με το περιβάλλον, παρά μόνο κουνούσε τα πόδια του γρήγορα είχε σκάψει το χώμα εκεί που το παράτησαν. Το κεφαλάκι του δεν το κουνούσε ήταν έτσι ακριβώς τεντωμένο, όπως στην φωτογραφία. Το ουρλιαχτό του όμως δεν συγκίνησε κανένα για 48 ολόκληρες ώρες..

Ακολουθεί η περιγραφή της καταγγέλλουσας όταν ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και έσπευσε στο σημείο:


'' Μας ειδοποίησαν σήμερα πριν λίγη ώρα, δεν χρειάστηκε να μας πουν που ακριβώς ήταν, το ουρλιαχτό ακουγόταν από πολύ μακριά και μας πήγε κατευθείαν εκεί. Καταλάβαμε ότι ήταν πολύ σοβαρά και αρχίσαμε να παίρνουμε τηλέφωνα τους κτηνιάτρους. Κάποιοι δεν σήκωσαν καθόλου τηλέφωνο και αυτοί που το σήκωσαν μας είπαν να πάρουμε τηλέφωνο το Δήμαρχο! Πήραμε μια πάνα που είχαμε στο αυτοκίνητο το τυλίξαμε. Μόλις ακουμπήσαμε το χέρι μας πάνω σταμάτησε να ουρλιάζει. Αδύναμες για οτιδήποτε και με μηδενικά αποθέματα ψυχής προσπαθούσαμε να βρούμε ένα κτηνίατρο να το απαλλάξει από το μαρτύριο του. Κάποια άτομα που βρέθηκαν πήραν τηλέφωνο στο τηλεοπτικό σταθμό Αχελώου και μας είπαν ότι σε μισή ώρα θα ήταν εκεί! Κανείς δεν ήρθε κανείς δεν ενδιαφέρθηκε. Ευτυχώς που ο κ. Κουτέρης πήγε ο ίδιος με το αυτοκίνητο του και πήρε κτηνίατρο από το σπίτι του και κάλυψε τα έξοδα και ήρθε! Αν δεν προπληρώσεις πεθαίνεις και ειδικά όταν είσαι σκυλί..Δυστυχώς ο γιατρός επιβεβαίωσε τις υποψίες μας, μόνη λύση η ευθανασία. Έγινε αγγελάκι μαζί με τόσα άλλα.Δεν ξέρω αν αποφασίσαμε σωστά.. Ειλικρινά δεν άνοιξε καθόλου τα ματιά του. Ο κτηνίατρος είπε ότι δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Στη φωτογραφία πάντως δεν πονάει.

Τα δάκρυά μας σταματημό δεν έχουν κυλάνε ακόμα ψυχάκι.
'' 



8 σχόλια:

  1. Αυτά τα κτήνη που δεν με νοιάζει που είναι μικρά παιδιά, θα το ξανακάνουν, όσοι γνωρίζουν σε ποιο κατακλυσμό μένουν, ας έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα γιατί θα το ξανακάνουν. Όσο γι αυτούς που έτρεχαν στο γήπεδο ντροπή σας κι εγώ αθλήτρια είμαι, ντρέπομαι για λογαριασμό σας και για την αδιαφορία σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και τα ανθρωποειδη που το έκαναν θα το ξανακάνουν - ξανά και ξανά, πρώτα σε αδύναμα μικρά αβοηθητα ζώα κι ύστερα σε μικρά αβοηθητα παιδιά... Κι όσο μεγαλώνουν άστρα τα "παιδιά" &δυναμώνουν τα ίδια κι αποθρασυνονται από τις επιτυχημενες επιθέσεις σε πιο αδυναμους, θα κορυφώνονται κι επιθέσεις τους... πρώτα παιδιά μετά ηλικιωμένοι μετά γυναίκες και τέλος άντρες. Υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν ότι στην πλειοψηφία τέτοιων περιπτώσεων, αυτό συμβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά, με συγχωρείτε, γράφω από Αθήνα. Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι που κατάγονται από τα μέρη σας (Αγρίνιο) έχουν τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης (IQ) στην Ελλάδα, άρα είστε πάρα πολύ έξυπνοι. Είναι δυνατόν με ευχολόγια κ κατάρες να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα? Εδώ χρειάζεται άμεση επέμβαση. Παρακολούθηση, συλλογή πληροφοριών και τέλος παστρικές δουλειές χωρίς δημοσιεύσεις και timeline στο Φ/Β. Είναι δυνατόν να μην μπορείτε να εντοπίσετε 5-6- ρουμανόγυφτους ή τις οικογένειές τους και να τους "διαχειριστείτε"? Ήμαρτον! Αυτοί βάζουν δικηγόρους μόνο για τις πρέζες και το παράνομο εμπόριο, δεν κινδυνεύετε από τον νόμο, δεν το ρισκάρουν...ρωτείστε κι αλλού. Στο χωριό μου λένε: "Φτιάξε δέκα, για να φοβηθούν οι δύο"...και φαντάσου, ότι εμείς από κει κάτω, δεν είμαστε τόσο "έξυπνοι" όσο εσείς...Άντε, ξυπνάτε λίγο, πηγαίνετε καμιά βόλτα, εκεί γύρω από το στάδιο σας, ρωτείστε, δεν κάνει κακό...καλό θα κάνετε...άντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ.........................ΑΣ ΚΟΥΝΗΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΖΕΨΕΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΑ............
      ΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

      Διαγραφή
    2. AGAPHTE FILE..DEN KANOUN TIPOTA GIATI FOVOUNTE TOYS GYFTOUS..AN MAZEUTOUN KAMIA 10ARIA APO DAYTOUS THN EXOUN VAPSEI......KALH XRONIA..!!!!

      Διαγραφή
  4. Εδω τους γυφτους τους μεγαλους δεν μπορουν να κανουν κουμάντο κανείς εσείς μιλάτε για γυφτακια. Αυτα σαν τα ποντίκια είναι ξεγλιστρανε μεσα από τα χέρια σου. Πηγαίνετε να αφησετε φαγητα με φολα εκεί να τους ξεκανετε όλους, εγω σουηδια μενω δεν μπορώ να το κανω. Παρασιτα της κοινωνίας είναι λυπάμαι που το λέω αλλα ετσι ειναι γιατί είναι κτηνη με ανθρωπινες μορφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ντροπη τους μολισ τωρα το διαβασα και πραγματικα ντρεπομαι για αυτους τους αθλητες που με την αδιαφορια τους αφησαν να πεθανει μια ψυχη γιατι ψυχη ειναι και αυτη του σκυλου οσο για τα <> δεν εχουν μαθει να σεβοναι και ουτε θα μαθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld