Η ιστορία ενός σκύλου που έζησε σε puppy mill 6.5 χρόνια και γέννησε 11 φορές

 

Το όνομά μου είναι 109. Έζησα σε ένα puppy mill για 6.5 χρόνια. Γέννησα 11 φορές και έγινα η αιτία για να κερδίσει το αφεντικό μου περισσότερα από 30.000$.Για να δείξει την ευγνωμοσύνη του, ποτέ δεν με έλουσε..ποτέ δεν με βούρτσισε.. ποτέ δεν με άγγιξε. Δεν με έχει εξετάσει ποτέ κτηνίατρος και δεν ένιωσα ποτέ το γρασίδι κάτω από τα πόδια μου.

Η μόνη φορά που είμαι έξω από το 2×3 κλουβί μου είναι όταν με βάζουν να ζευγαρώνω με τη βία. Παίρνω λίγο περισσότερο φαγητό και ένα καθαρότερο κλουβί όταν έχω τα μωρά μου. Είμαι χαρούμενη για λίγο, αλλά στις τέσσερις εβδομάδες παίρνουν τα κουτάβια μου μακριά και τα πωλούν στο διαδίκτυο ή σε pet shops και είμαι μόνη πάλι πίσω στο κλουβί μου..

Το συρμάτινο δάπεδο στο κλουβί μου προκάλεσε βαθιές οδυνηρές πληγές στα πόδια μου. Τα νύχια μου είναι τόσο μεγάλα που δεν μπορώ να περπατήσω πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια.

Σήμερα διασωθήκαμε. Είμαι τόσο φοβισμένη, αλλά άκουσα κάτι που δεν είχα ξανακούσει..... μια μαλακή, απαλή φωνή.

Ο αριθμός 109, πιθανόν ο αριθμός του κλουβιού στο οποίο βρισκόταν, ήταν ένας από τους πενηνταδύο σκύλους που διασώθηκαν από το puppy mill στο Circleville του Οχάιο. 

''Κάθισα και την ξύρισα το βράδυ που την πήρα. Έμεινε μαζί μου, μέχρι να αναρρώσει το πόδι της. Είχε υποστεί ένα σοβαρό τραυματισμό που παραμελήθηκε με αποτέλεσμα να απαιτείται σοβαρή χειρουργική επέμβαση με πολύ υψηλό κόστος για τη διάσωση του'' , δήλωσε μέλος της φιλοζωικής οργάνωσης.

Η Ελπίδα ζει πλέον σαν πριγκίπισσα. Υιοθετήθηκε από μια κυρία που είναι χήρα και η όλη της η προσοχή είναι στραμμένη πάνω της. Η μαμά της την ονόμασε Holly επειδή, όπως είπε, δεν χρειάζεται πλέον να ελπίζει για ένα καλό σπίτι, γιατί το βρήκε..


4 σχόλια:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ!ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΖΩΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να του κανουν το ιδιο.Τι κτηνωδια Θεε μου.Ευτυχως τωρα ειναι σε καλα χερια.Καλη ζωουλα να εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να του κανουν το ιδιο.Τι κτηνωδια Θεε μου.Ευτυχως τωρα ειναι σε καλα χερια.Καλη ζωουλα να εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld